Stationshuset i Töreboda blir arabiskt centrum #asylkaos

På grund av massinvandringen och kraftig demografisk förändring i Sverige till svenskarnas nackdel tas fler och fler byggnader, företag och verksamheter över av kolonisatörer.

I Töreboda kommer nu arabiska föreningen att ta över hela nedre våningen i gamla anrika stationshuset som de får hyra av fastighetsägaren. Arabiska föreningen kommer att ha verksamhet från tidig morgon till sen kväll i stationshuset.

torebodahuset_toreboda-station

Hela nedre våningen tas över av arabiska föreningen

Hyresvärden Patric Blomberg säger:

Det är bara positivt för fastigheten och för Töreboda. Föreningen kommer ju att ha öppet även på kvällar och det är bra.

Arabiska föreningen väntar nu på att det ska komma bidrag från något håll så att de ska kunna betala hyran. Antingen kommer kommunen eller möjligen Röda Korset att stå för kostnaderna. De flesta invandrarföreningar finansieras med skattemedel.

Lokalmedia fyller i med några propagandafraser för att stötta arabiska föreningen:

Verksamhetens syfte är att främja integrationen. Föreningen tänker sig svenskalektioner på förmiddagarna för asylsökande som inte har rätt till SFI, språkkafé varje torsdag, spel för små och stora, en lots som ska hjälpa nyanlända i kontakter med myndigheter och mycket mer. Såsom folkdans, kulturkvällar och filmer om Sverige.

Politikerna och media hjälper kolonisatörerna att expandera i Sverige. Någon gång måste vi sätta stopp för deras expansion och ta tillbaka vårt land.

En kommentar på “Stationshuset i Töreboda blir arabiskt centrum #asylkaos”

  1. Jag skulle inte bli förvånad som denna ”någon gång” redan har glidit oss Svenskar ur händerna. Allt går nu i rasande hastighet åt ett håll och det är utför med landet. Om något år kommer det att visa sig att landet är helt utarmat på alla tillgångar och möjligheter att vara Svenskarnas land.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s