Sverigedemokraterna i Lund får inte ut information om asylboenden

SD Lund har försökt få ut uppgifter från kommunen om asylboenden, men kommunen vägrar att lämna ut sådana uppgifter. SD vill ha ut uppgifterna eftersom de anser att det är principiellt fel av kommunen att dölja sådan verksamhet.

Kommunen skyller på att de av ”säkerhetsskäl” inte vill lämna ut uppgifter och hänvisar till att de brunnit på asylboenden. Med den logiken borde uppgifter om alla skolor i Sverige hemlighållas eftersom tusentals skolor brunnit under åren.

Skälen till att kommunen nu hemlighåller asylboenden är att de försöker minska kritiken genom att dölja att asylboendens ens uppförs. De blir i praktiken svårare att överklaga ett asylboende om man inte vet var det finns.

SD överklagade kommunens besked till kammarrätten som nu ger kommunen rätt. SD Lund får inte ut några uppgifter om asylboenden.
Ted Ekeroth sade tidigare till lokalmedia:

Detta är vårt sätt att få ut informationen så att folk vet vad som händer, för det finns ingen offentlig debatt om detta. Vi försöker nå ut till Lunds befolkning. Om medborgarna inte gillar det som pågår så måste de göra sin röst hörd. Kommunen har kringgått reglerna om att annonsera i tidningar och informera grannar. Man gör inget av detta utan bara kör på.

Vi hoppas att SD Lund och alla andra som bevakar hur politikerna förstör Sverige med massinvandring ändå kan få fram uppgifter om dessa asylboenden – eller invasionscenter som de också kallas i folkmun.

One thought on “Sverigedemokraterna i Lund får inte ut information om asylboenden”

  1. Grannarna undrar säkert inte om det är MENA folk eller EU medborgare som flyttar in
    Eftersom grannarna inte vet, och inte får veta, så är det antingen ett nytt asylboende eller en ”ockuperad” sommarkåk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s