Det nya Sverige: Tre kvinnor rånades på en timme i Malmö

I natt rånades tre kvinnor bara på en timme i Malmö. Strax efter midnatt rånades en kvinna som befann i centrala Malmö. Två män dök upp bakom henne och satte en kniv mot hennes bröst.

De hotade henne på engelska och krävde att få alla hennes värdesaker. Hon lämnade ifrån sig sin väska och mobiltelefon. När polisen beskrev händelsen på sin hemsida fanns inga som helst uppgifter om signalement.

ranades-Malmo

Inget signalement i polisens händelserapporter.

En stund senare rånades två kvinnor av två män som hotade med kniv. De fick med sig en mobiltelefon. I polisens offentliga rapport finns inga som helst uppgifter om något signalement.

Ytterligare ett personrån inträffade 02:53 när en kvinna rånades på Nobelvägen vid Södervärn. Två män klev ur en bil och knivhotade kvinnan. De får med sig kvinnans väska. Polisen skriver inte ett enda ord om gärningsmännens utseende, etnicitet eller annat som skulle kunna leda till gripande.

2 kommentarer på “Det nya Sverige: Tre kvinnor rånades på en timme i Malmö”

  1. Detta borde gälla alla kvinnor oavsett ålder. Gå aldrig ensam men helst med livvakt. Lås dörren och öppna inte om du inte vet vem som står bakom.

    Gilla

  2. Svenska feminister skiter fullständigt i detta för det gynnar inte deras karriär . Hade det drabbat utlänningar , helst Muslimer , då, skulle det ha tagit feministen ett pinnhål högre på karriär stege om ”HEN ´´ hade brytt sig .
    PS . Hen är för mig lika med DÅRE .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s