10 miljoner migranter på väg till Tyskland #asylkaos

Förra årets invasion till Tyskland och övriga Europa var av en storlek vi aldrig sett tidigare. Men den var inte oväntad. Många uppmärksamma invandringskritiker har år efter år varnat för fortsatt och ökad invandring, men det har tyvärr inte förändrat något till det bättre. Migrationen fortsätter och tenderar att över tid öka år från år.

zehn_millionen_fluchtlinge

Politiker och makthavare gör inget för att hindra detta flöde av människor från tredje världen. De välkomnar istället invasionen och agerar för att våra respektive länder ska fortsätta med den vansinniga politiken tills vi går under.

Många politiker och andra opinionsbildare utanför Sverige har varnat för att den migration vi såg 2015 bara är en föraning om vad som kommer inom den närmaste framtiden.

Eftersom vi inte längre har något gränsskydd och något skydd mot migranter från tredje världen, som kan komma hit och åberopa asylskäl och sedan blir försörjda livet ut på och få förtur till alla tänkbara samhällstjänster på svenska folkets bekostnad, så är det något vi måste tänka på och göra något åt.

För det första ska asylrätten aldrig accepteras. För det andra ska alla migranter som kommit hit tvingas att återvandra. För det tredje ska alla politiker som låtit dem komma hit ställas upp på torget fastbundna vid en stor skampåle. De ska sedan fråntas alla sina rättigheter och egendomar.

Det vore en rimlig reaktion på det totalitära politikens genomförande.

Signalerna om en fortsatt och ökad migration kommer nu från många håll. Även om Sverige har drabbats mest av invandring sett till vår folkmängd så har Tyskland drabbats värst sett i totala antal. Förra året kom minst 1,1 miljoner migranter – och det fortsätter.

Som en reaktion på den stora migrationen har alternativa politiska rörelser växt snabbt och myndigheter försöker hela tiden sätta käppar i hjulet för dessa rörelser eftersom de är ett hinder för en fortsatt migration av invasionsliknande karaktär.

Nu varnar ändå en tysk minister för stor ökad migration. Den tyske utvecklingsministern Gerd Müller säger att bara omkring 10 procent av de syriska och irakiska migranterna har kommit till Europa och att ytterligare åtta-tio miljoner är på väg och dessutom väntar stora skaror från Afrika ta sig till Europa.

Ministern menar att Schengen har kollapsat och att EU:s yttre gränsskydd inte fungerar. Samtidigt har tredje världens stora befolkningar via internet och TV förstått att det finns ett stort välstånd och många friheter som de vill ta del av.

Gerd Müllers tankar om stor fortsatt och ökad migration följer vad den socialdemokratiske politikern Heinz Buschkowsky nyligen sade. Han förutspådde att det kommer tio miljoner migranter till Tyskland före 2020, på fyra år.

För Sveriges vidkommande är situationen också alarmerande så länge vi inte inför permanenta passkontroller, stoppar migrationen från tredje världen helt och återsänder de som redan har kommit.

Vårt öde kan tyckas beseglat när vi får veta hur framtiden kommer att se ut. Gör vi ingenting så kommer vi att gå under. Därför är det av största vikt att alla som förstår problematiken faktiskt aktiverar sig på något sätt och deltar i den svenska överlevnadskampen.

3 thoughts on “10 miljoner migranter på väg till Tyskland #asylkaos”

  1. Låter som god västerländsk humanism i mina öron. Låt oss bygga upp våra samhällen bättre, kärleksfullt och noggrant utan inblandning utifrån och sedan exportera ordning till de länder som önskar västerändsk civilisation istället för att importera kaos.

    Gilla

  2. Om man saknar ett socialt nätverk av likasinnade så är det svårt att veta hur man kan engagera sig. Det känns inte lockande att själv ställa sig på gator o torg. SD är troligtvis kontrollerad opposition, långt ifrån tillräckligt radikala och det skulle ta för lång tid att infiltrera dem. Pegida är counterjihadistiska sionister om än fortfarande väldigt bra. De fick ju dock en dålig start i Sverige. Bra motståndsmedia existerar redan och jag prenumererar och rekommenderar vad jag kan. Det vore bra om en organisation bildades som kunde knyta ihop och organisera aktivism för alla som vill göra något men inte vet vad. Jag anar många kontakter bakom Asylkaos. Vet ni ingen som skulle kunna spela en sådan roll?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s