Massövergrepp mot unga tjejer även i Malmö på nyårsafton #asylkaos

Tidningen Kvällsposten har nu tagit del av en polisrapport som visar att samma slags problem som förekom i Köln och i många andra städer drabbade även Malmö på nyårsafton. Den mångetniska staden, som utvecklats till en stad där etniska svenskar är i minoritet och där vanliga pojknamn är Mohammed och Ali, befinner sig i ett djupt förfall.

Förfallet är dock större än vad vanliga människor känner till eftersom media och politiker döljer vilka konsekvenser den invasionsliknande invandringen får. En av konsekvenserna är importerade kriminella beteenden som inte funnits i Sverige tidigare. Vi ser dem i form av åldringsrån, gaturån, överfall, inbrottsvåg över hela landet och många andra brottstyper.

En ny brottstyp är organiserade gruppöverfall på tjejer som spridits hit. Sådana har vi sett flera exempel på under nyårshelgen i många europeiska städer. Det rör sig om att män från främmande kulturer i tredje världen bildar cirklar kring kvinnor och sedan angriper dem med våld, sliter av dem kläderna och våldför sig eller trakasserar dem sexuellt och rånar dem på mobiler, pengar och annat.

Den typen av brottslighet är helt främmande i Europa och Norden men har kommit hit för att politikerna låter gränserna stå mer eller mindre öppna.

Du kan lyssna på ett inslag i Ingrid och Conrad där de vid ca 41:00 minuter in i videon berättar om ”Circle of hell” eller  Talarrush gamea.

Nyårsnatten i Malmö var ovanligt stökig. Stora gäng av killar drev runt i staden och sköt raketer och kastade smällare mot folk. Inte upp i luften som man gör på civiliserat svenskt vis, utan mot folk som man gör i underutvecklade kulturer där man saknar begrepp om hur man ska uppföra sig.

Det var vid platser kring Kungsparken och Centralstationen det var som stökigast. I en rapport från polisen står det att läsa:

Något som stack ut från tidigare år var att ett par hundra som jag ser som ”ensamkommande från Afganistan ” drev omkring i city och var allmänt stökiga. Flera fall där stora gäng av dessa omringade framför allt berusade tjejer/kvinnor och ofredade dessa. Inget som under natten blev någon anmälan.

Nu verkar det alltså som om unga tjejer angripits och att inga anmälningar gjorts trots kännedom om många ofredanden och övergrepp. En del bedömare tror nu att vi permanent fått in en typ av brottslighet som är vanlig i muslimska länder där kvinnor saknar mänskligt värde.

Skyldiga till alla dessa brott är ledande politiker, deras lojala politruker och annat löst folk som välkomnar hela världen till Sverige.

 

 

2 thoughts on “Massövergrepp mot unga tjejer även i Malmö på nyårsafton #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s