Politikerna mörkar, media mörkar, polisen mörkar. Det är mörkt i Sverige.

Reaktionerna på de omfattande övergreppen vid den mångkulturella festivalen ”We are Sthlm” i Kungsträdgården i Stockholm är inte nådiga. I alternativa medier framgår det att folk har folk fått nog av politiker, media och poliser som mörkar om vad som händer i samhället så snart det gäller invandrarrelaterade problem

Som om det inte vore nog med mörkningarna så försöker de (media, politiker och polisen) befria sig från all skuld genom att låtsas att de inte visste något eller skylla på varandra.

Men fakta om övergreppen har varit tillgängliga från många håll. En av dem som arbetade med festivalen är den förde detta centerpartisten Tommy Deogan, som själv har invandrarbakgrund. Redan i augusti i år skrev han på sin blogg om övergreppen och kunde berätta att över 300 anmälningar om sexuellt ofredande gjordes under festivalen 2015.

Tommy Deogan skrev på sin blogg i augusti 2015:

Jag har varit med sedan starten av vad som idag är Europas största ungdomsfestival, som idag heter “We are Sthlm” (tidigare “Ung08”). Från år 2000 till 2012, under tolv års tid fick jag erfara denna rasism som allra starkast igen när hela Stockholm dras in till city för att gå på festival. Problematiken och rasismen var så utbredd och problematisk att vi under några år hade svårt att locka in Svenska ungdomar till den – killar som tjejer. Killarna utsattes för misshandel, rån och hot – tjejerna för sexuella trakasserier, våldtäkt(sförsök) samt kränkningar. Festivalen arbetade rätt hårt under dessa år med att locka tillbaka de svenska ungdomarna, där flera av deras föräldrar fått nog och inte släppte iväg sina barn. Endast på grund av den rasism de fick utstå för att de var Svenskar. Trots den extra tonvikt som lagts på vuxennärvaro, handplockandet av säkerhet och en personalkultur som arbetar hårt emot sexuella trakasserier, där vakter med invandrarbakgrund går i spetsen för att slå ner på denna rasism så sker det ändå.

Nu kallar vi detta inte för rasism i samhällsdebatten, då vi har synen att endast Svenskar kan vara detta, men alla trakasserier, påhopp och kränkningar – precis som i den “vanliga rasismen” – skedde endast på grund av hudfärg och etnicitet. Alltså, ingen som helst skillnad mot en svensk som skulle hoppa på en invandrare pga dennes etnicitet. Fast då heter det “rasism” – direkt!

Inte heller feministerna som så ofta blandar ihop äpplen med päron och anser att män är roten till allt ont samt “inte behövs i världen”, lyfter ett finger för dessa tjejer som utsätts. Mina enda – logiska – förklaringar till detta är att de antingen inte har en aning om den verklighet som de själva lever i, eller vågar inte stå upp för dessa utsatta tjejer för att de utsätts av killar med invandrarbakgrund? Men vad som är logiskt kan variera lika mycket i innebörd som ordet “demokrati” från person till person… Hade det dock varit svenska killar som utsatte tjejer med invandrar bakgrunder i samma utsträckning så hade detta aldrig gått obemärkt förbi någon. Dessa hade varit stämplade som både rasister och nazister! Per omgående. Festivalen lyckades till mångt och mycket med att vinna tillbaka många svenska ungdomar till vad som är lika mycket deras festival, men frågan är hur många – Svenska tjejer i synnerhet – som återkommer efter årets festival? Om vi väljer att återigen stå stillatigande samt titta åt andra hållet medan en riktigt vidrig rasism utspelar sig mitt framför våra ögon.

Under årets festival anmäldes uppemot 300 anmälningar om sexuellt ofredande -och trakasserier under fem dagar, av dessa var 100% av offren/ målsägarna svenska tjejer. 95% av gärningsmännen var Afghaner – detta enligt säkerheten och polisen på plats. Igår kväll fick även vi – jag och Jeanette – så dela denna verklighet när en närstående ung tjej utsattes för grova sexuella ofredanden. Vad som skiljer sig från tidigare år är att denna problematik – rasism – uppgick till hela 70% av all problematik på festivalen, tidigare har denna problematik delats med annan men inte varit så dominerande som i år. Under hela festivalen utmärkte sig ett större gäng med Afghanska ungdomar genom att sexuellt ofreda samt trakassera svenska tjejer, oftast i skydd av mörkret.

Han säger att samtliga offer var svenska tjejer och att gärningsmännen var invandrare/migranter och afghaner, som ofta kallas ”ensamkommande flyktingbarn” och som lever i Sverige på skattebetalarnas bekostnad fast de inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Nu har den landsförrädiske statsministern Stefan Löfven uttalat sig och kritiserar polisen. Han säger idag:

Polisen ska beivra brott och lagföra skyldiga människor. Men man ska inte av några skäl som helst försöka dölja något, vi har ett problem med det och det ska upp i dagen.

”Inte dölja något”. Men regeringen och de lojala politrukerna döljer i stort sett allt som har med migrationspolitiken och dess kopplingar till problem att göra.

Att Stefan Löfven uttalar sig på det sättet är märkligt. Det är ju Löfven som har det yttersta ansvaret för den här typen av brottslighet, det är han – och hans företrädare Fredrik Reinfeldt – som importerat brottslingarna till Sverige. Löfven är den mest skyldiga av alla och borde ställas till ansvar för sina handlingar.

Oavsett om en eventuell utredning kommer fram till att någon polischef medvetet mörkat så kan man nästan vara säker på att inga huvuden kommer att rulla. Det är tveksamt om svenska folket ens kommer att få veta hur utredningen slutar. Den totalitära staten skyddar sina politruker.

Idag höll rikspolischefen Dan Eliasson en kort presskonferens med anledning av brotten i Kungsträdgården och han visade inget särskilt intresse för att angripa den här typen av brottslighet. Han fick en fråga om sin tweet 2014 som riktades mot Jimmie Åkesson och verkade inte ta frågan på allvar. Han hänvisade bara till att han efter det sagt att han ”kanske borde formulerat sig annorlunda”. Att han ogillar invandringskritiker råder det inga som helst tvivel om och det är huvudorsaken till att han fick tjänsten som rikspolischef.

dan_eliasson
Politruken Dan Eliasson höll presskonferens idag.

Eliasson sade vid presskonferensen att etnicitet normalt inte ska anges i samband med brott, men att det kan göras i särskilda fall. Det betyder alltså att polisen har satt i system att mörka när invandrare begår brott – vilket är direkt skrämmande och ett allvarligt ingrepp i den informationsplikt som borde råda när polisen upplyser om begångna brott.

Att ange signalement blir nu en uppgift för alternativa medier.

”Man kan lita på svensk polis” sade Eliasson. Men det är inte de enskilda polismännen som är problemet, det är Eliasson och andra chefer som är problemet.

I morse intervjuades advokaten Elisabeth Massi Fritz som var mycket kritisk till polisen. Hon menade att det är oacceptabelt att polisen mörkat om detta då de utsatta flickorna var barn från elva år och uppåt, något som media försökt tona ned eller tiga om.

Vi börjar alltså se mönster nu när etablissemanget å ena sidan är öppna med att de mörkar om gärningsmäns bakgrund om de är invandrare och å andra sidan skyller på varandra när ingen vill ta ansvar för det som sker.

Nu visar det sig att hundratals ”ensamkommande” drev runt även i Malmö City på nyårsnatten och ofredade svenskar. Det betyder alltså att många fler allvarliga händelser med invandrade gärningsmän har mörkats tidigare.

Det totalitära Sverige har inte blivit mindre sjukt bara för att några sanningar har kommit fram. Regeringens politruker håller fortfarande ställningarna och avser att fortsätta i samma spår som tidigare.

De måste bekämpas.

4 thoughts on “Politikerna mörkar, media mörkar, polisen mörkar. Det är mörkt i Sverige.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s