Så mörkar polismyndigheten om problem på asylboenden

Polismyndigheten har satt i system att mörka när det gäller invandrarrelaterad brottslighet. När sådan brottslighet dessutom uppstår på asylboende så mörkar man extra mycket.

Bråk på asylboenden är vardagsmat. Männen från de primitiva kulturerna i tredje världen som fått fristad i Sverige av aningslösa eller idiotiska politiker råkar mer eller mindre ständigt i luven på varandra. Det finns knappt ett enda asylboende där verksamheten har fungerat friktionsfritt. Istället förekommer allt från småbråk till storslagsmål och grov misshandel.

misshandel_are
Vilket asylboende? Ingen polisanmälan, dvs inget brott har begåtts och kommer inte att finnas med i någon statistik. 

När polisen rycker ut brukar de inte upplysa om var asylboendet ligger eller vad det heter. Det finns inga uppgifter om någon adress eller namn på boendet. Det är ett sätt för polisen att skydda politiker och andra ansvariga från kritik som kan komma från allmänheten om de får reda på hur illa det fungerar på våra asylboenden.

Men inte nog med att polisen mörkar om vilka asylboende de rycker ut till, de mörkar också om detaljer när det gäller ärendets karaktär och vilka etniska grupper eller personer som varit inblandade i bråk eller annat.

Allmänheten ska tydligen hållas utanför trots att polisen är finansierad med skattemedel och att medborgarna borde få veta till vilka platser de rycker ut.

Men inte nog med det.

När de kommer till en plats där asylsökande slagits, hotats eller utsatts för andra brott så riskerar gärningsmännen inte någonting. De får sitt uppehållstillstånd ändå – såvida inte andra orsaker förhindrar det.

Nästa gång du läser om bråk på ett asylboende, tipsa oss om du vet vilket asylboende det gäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s