Det nya Sverige: Misshandlades med järnrör i sitt eget hem

I det nya Sverige kan vad som helst hända när som helst. De flesta svenskar upplever att Sverige inte längre är ett tryggt land. Tyvärr är det många som får uppleva det på ett mycket konkret sätt.

I går vid 18-tiden kom en man hem till sin villa i byn Skolsta utanför Enköping. När han klev in i huset upptäckte han inbrottstjuvar som inte nöjde sig med att försöka smita utan gick till angrepp mot husägaren med järnrör.

Polis kom till platsen med hundpatruller och sökte efter gärningsmännen i flera timmar med fick inte tag på dem. Husägaren chockades svårt och fick åka ambulans till sjukhus.

Samma dag fick polisen in flera anmälningar om bostadsinbrott i Enköpingstrakten.

Varken polisen eller media går ut med signalement på gärningsmännen trots att sådant finns. De vill inte att allmänheten ska få veta sanningen om vilken typ av gärningsmän som begår dessa brott. Därför har man inom polisledningen satt i system att dölja gärningsmännens bakgrund.

Om polisen gick ut med signalement skulle medborgarna börja fatta vilket slags samhälle som politikerna skapar, men myndigheten är underställd regeringen och då får ingenting som kan innebära kritik mot den förda politiken förekomma. Alltså tystar man ned sådant som allmänheten borde ha rätt att få veta.

varg-gyllander-presschef

2 thoughts on “Det nya Sverige: Misshandlades med järnrör i sitt eget hem”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s