Kaos på asylboendet i Torpshammar, vem tar ansvar?

Politikerna i Ånge är liksom de flesta ledande politiker i Sverige en kategori människor som varken kan tänka eller räkna. Men de klarar av att fatta beslut över huvudet på invånarna.

De klarar av att förstöra sitt land med hjälp av invandring. Att göra något uppbyggligt för svenska folket är de däremot inte kapabla till. I Ånge är det socialdemokratiska kommunalrådet Sten-Ove Danielsson drivande när det gäller asylmottagning.

Migrationsverket skrev 2014 avtal med fastighetsbolaget Heblico AB om 144 platser för asylsökande på Småbovägen 3 a i Torpshammar. I styrelsen för Heblico AB finns enligt allabolag.se Henrik Stuifbergen och Jill Ejderklev Stuifbergen. Företaget är ett av hundratals företag som profiterar på en politik som förstör Sverige.

Sedan december – och kanske före det – har det förekommit många och omfattande bråk på asylanläggningen i Torpshammar. Det har varit slagsmål, hot, bråk slagsmål med knivar inblandade och nu senast var det ett omfattande bråk med 10-15 personer inblandade där de slogs med spadar. Under ett enda dygn tvingades polisen rycka ut tre gånger, med två bilar varje gång.

Varken media eller polisen har berättat om vilket asylboende det gäller men enligt uppgift finns det bara ett asylboende i Torpshammar och det måste vara boendet som Heblico AB ansvarar för.

Det borde i så fall innebära att ägarna av Heblico AB tar det fulla ansvaret för vad som hänt på anläggningen, betalar polisens utryckningar, ersätter eventuella offer för sina skador och öppet tar på sig skulden för de problem som företaget bidragit till att importera till Sverige.

Asylboendet ligger på Småbovägen 3 A i Torpshammar.

torpshammar1torpshammar_2torpshammar_3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s