Skolan visar att en demografisk katastrof närmar sig #asylkaos

Förra året kom 71 000 ungdomar och barn till Sverige som snart börjar i våra skolor. Regeringen säger nu att det behövs ytterligare 17 000 lärare för att klara behovet.

Det är enorma skaror migranter som har kommit till Sverige de senaste åren, särskilt förra året, som när det gäller antalet måste ses som en fullständig katastrof för Sverige. Enligt Skolverket kom 31 000 barn i åldrarna 1 – 12 år och 40 000 ungdomar i åldern 13- 18 år.

Eftersom kommunerna efter två år själva måste bekosta mottagandet kommer många kommuner att tvingas dra ned på annan social service när de ska finansiera skolgång och annat åt de asylsökandes barn.

Bara i åldersgruppen 17-åringar (de som fyller 17 i år) finns nu 13 000 som väntar på att få börja i skola. De tre kommuner som tagit emot flest ungdomar och barn är Borgholm på Öland, Åsele och Ljusnarsberg. Där liksom i många andra kommuner kommer vi se skolklasser som fylls till hälften av asylbarn.

Varannan elev är då ett asylbarn.

Den här utvecklingen kan inte mötas bara genom att kritisera vad som sker. Den måste mötas med resoluta krav på att de som kommit inte har i Sverige att göra. De är inte välkomna och måste lämna landet så snart som möjligt.

De flesta svenskar har ingen aning om hur allvarlig situationen verkligen är. De behöver upplysning om det samtidigt som de redan medvetna svenskarna måste öka sin informationsspridning och sina politiska och andra insatser för att försvara sitt land.

One thought on “Skolan visar att en demografisk katastrof närmar sig #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s