Stefan Löfven bär skulden till övergrepp mot svenska kvinnor

Nu har vi facit på att en helt främmande våldtäktskultur har importerats till Europa och Sverige av politiker. Det är politiker som Stefan Löfven och Angela Merkel som är skyldiga till alla övergrepp mot kvinnor. 

Det var under nyårshelgen som de muslimska, arabiska, nordafrikanska och till relaterade kulturer den för oss främmande våldtäktsritualen ”Taharrush” blev bekant för oss.

Något förenklat så går ritualen ut på att en grupp primitiva män bildar cirklar kring en kvinna och sedan antastar henne med våld mot hennes vilja. Kvinnan ringas in av männen som sliter av henne kläderna och förgriper sig på henne sexuellt, misshandlar henne och i många fall rånar henne på hennes tillhörigheter.

Efter att alternativa medier avslöjat hur tyska kvinnor utsattes för den grymma ritualen av män från muslimska kulturer så har nya avslöjanden visat att samma fenomen inträffade i många europeiska städer under nyårshelgen.

Nya uppgifter tyder på att sådana övergrepp dessutom förekom i många fler tyska städer än vad som först framkom. Det var alltså inte bara Köln, Stuttgart och Hamburg som drabbades – och det var inte bara Tyskland. Även i Helsingfors förekom den importerade våldtäktsritualen på nyårsafton.

I Sverige förekom liknande övergrepp i Malmö, Kalmar och Karlstad, kanske i ännu fler städer. Dessutom har media på grund av trycket från alternativa medier tvingats erkänna att samma slags övergrepp förekom år 2014 och 2015 under den mångkulturella sommarfestivalen ”We are Sthlm” vars syfte är att ge invandrarungdomar något att göra istället för att vara hemma i förorten och elda upp bilar eller kasta sten på polisen.

Nu visade det sig att de drev omkring i Kungsträdgården och ställde till bråk istället. Och dessutom utförde de någon form av ”Taharrush” när de antastade mängder av unga svenska tjejer som lockats till festivalen trots att arrangören kände till problematiken sedan tidigare år.

Taharrush utövades under den så kallade arabiska våren mot flera västerländska kvinnliga journalister som besökte Tahirtorget i Kairo. Då kunde hundratals män angripa de oförberedda och naiva kvinnorna som inte tidigare kommit i kontakt med den arabiska kulturen. Flera av dessa kvinnor våldtogs och skadades svårt och fick föras till sjukhus för vård.

I den muslimska kulturen har kvinnor inget värde. Samma mentalitet yttrar sig nu när den främmande våldtäktskulturen har importerats till Europa och Sverige.

Varje politiker och annan individ som förespråkar öppna gränser, hög invandring och mångkultur är skyldiga till att Taharrush nu finns i vårt land. De är också skyldiga till varje övergrepp som begås mot svenska kvinnor.

taharrush_stockholm

 

One thought on “Stefan Löfven bär skulden till övergrepp mot svenska kvinnor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s