Mordet på Arminas, vem är skyldig?

Den 11 januari slocknade livet för 15-årige Arminas Pileckas. Han fick en kniv i sig i samband med ett bråk på den mångkulturella Göingekolan i Broby i Östra Göinge. 

Det är ett brott som inte ska få hända. En ung pojke mister livet innan livet knappt har börjat.

arminas-15-ar-mordades

Den första informationen som kom ut om mordet sade att en person som heter Muhammed skulle knivhugga en tjej. Arminas ingrep för att skydda henne men blev då själv knivhuggen i bröstet och föll ihop. Han åkte ambulans till sjukhuset där han avled.

Östra Göinge styrs av politiska avskum. De har fyllt upp hela kommunen med kolonisatörer. Dessutom finns privata asylprofitörer i kommunen. En heter Radan Fastigheter som driver ett stort asylbonde på Brobysjukhuset.

Efter ett rekordår 2015 då Sverige tog emot över 160 000 asylsökande varav ca 70 000 är under eller i skolåldern, ska all dessa nu börja skolan. I vissa kommuner och klasser blir hälften av eleverna asylbarn. Det kommer att påverka skolorna och samhället mycket negativt.

Det första många spekulerade i när det gäller mordet i Östra Göinge var om det var relaterat till asylinvandringen på något sätt. Det visade sig snart vara en helt korrekt analys.

Mördaren var 14 år, heter Ahmad i förnamn, och har sitt ursprung i Syrien. När han kom till Sverige är oklart, vi vet inte om det var Fredrik Reinfeldt eller Stefan Löfven som släppte in honom i vårt land.

När det gäller detaljerna om mordet så finns det lite olika vittnesuppgifter att gå efter, men allt pekar på att mördarens angrepp var ett överfall.

Enligt trovärdiga uppgifter har mördaren slagit en tjej i skolan, vilket fick till följd att Arminas vid något tillfälle under Lucia givit Ahmad ett slag tillbaka.

Ahmad har känt sig kränkt och ruvat på hämnd. En insatt person skriver på Flashback:

Offret och två tjejkompisar till honom satt på en bänk, då GM kom bakifrån och högg honom i bröstet med en krok kan man ju säga. Offret börjar springa iväg med handen på bröstet, en av tjejkompisarna såg när hugget kom och blev troligtvis chockad sedan. Medans andra tjejen inte förstod något och satt lite halv kvar och ropade lite skämtsamt ”Vad håller du på med

Sedan ramlade då offret ihop och tjejen som ropade efter han sprang dit och förstod ännu inte vad som hänt och puttade på han och sa ”Lägg av nu Ahmad!” Sen såg hon kniven som då GM stod framför och höll i och förstod då att det va allvarligt, GM höjde kniven mot tjejen och sa ”Akta dig”

Efter att Aftonbladet hade skrivit om händelsen väcktes många starka reaktioner reaktioner på tidningens starkt vinklade text. En sådan reaktion har spridits på Facebook, men någon kanske har missat den. Texten uttrycker mycket stor frustration över utvecklingen i samhället och speglar vad många tycker och skulle vilka säga.

”Igår så mördades en snubbe som heter Arminas från Litauen. Han försvarade en av sina klasskompisar, en tjej, från en icke-europeisk muslimsk invandrare som antastade henne regelbundet.

Den 14-årige muslimske våldsmannen fick stryk i skolan vid ett tillfälle, enligt terroristorganisationen Aftonodjuret. Vad Aftonodjuret inte nämner är att den 14-årige brottslingen då hade slagit en tjej i den klassen i magen, varvid hennes klasskamrater slog ner fanskapet.

Vad jag minns av min skolgång upphörde fysiska konflikter mellan killar och tjejer på typ lågstadiet. Men men, i det nya Sverige har vi snart istället skjutningar med pistol på lågstadiet. Mer ”spännande”, mer ”kultur” liksom, som de fullständigt sinnessjuka PK-asen brukar säga.

Den muslimske brottslingen tog igår hur som helst med sig en kniv till skolan, och högg ner Arminas, för att han hade försvarat sin tjejkompis vid tidigare tillfälle.

Gärningsmannens vidrige pappa står nu och blajar i terroristorganisationen Aftonhorans artiklar om hur snäll och fin och bla bla bla hans lille brottsling är. Alltså det vanliga tugget; de skyller alltid ifrån sig. Aftonhorans landsförrädare till odjursjournalister sitter nu och gör snyftreportage med gärningsmannens pappa, men nämner inte med ett enda ord, att gärningsmannen sprang runt och jiddrade med svenska tjejer och slog dem. Sådana är de, Aftonodjurets demoniskt infesterade ”journalister”, de skyller på mordoffret som alltid.

Aftonhoran är för övrigt en satans djävla pissblaska som borde stängas ner helt och hållet (all deras personal arresterad för landsförräderi) för deras sjuka brott mot Sverige och den etniskt svenska befolkningen.

Till de sjuka PK-människor som säger ”utnyttja inte detta för att ta politiska poäng” så säger jag bara håll käften era vidriga djävla as som har totalförstört samhället så att man numer måste tänka på hur man rör sig i precis alla offentliga miljöer för att minimera risken att bli bombsprängd, samt även hålla koll på gäng med invandrade potentiella sexualterrorister som man kan behöva slå ner med urskillningslöst våld när som helst för att skydda omkringvarande kvinnor och sig själv. Så bara HÅLL ERA LANDSFÖRRÄDAR-KÄFTAR STÄNGDA. Ni djävla PK-landsförrädare har fan plockat poäng på allting i 10 år med vidriga lögner och vidrigt förtal mot etniska svenskar. Ni är de sista som ska säga någonting.”

Så tillbaka till skuldfrågan då. Vem är egentligen skyldig till att den 15-årige Arminas Pileckas blev knivhuggen till döds?

Svaret är att det är de politiker som 1) släppt in honom i landet 2) de politiker som släppt in honom i kommunen.

Stefan Löfven eller Fredrik Reinfeldt släppte in honom i landet. I Östra Göinge kommun heter de ledande kommunpolitikerna:

Patric Åberg (M), ordförande
Siv Larsson (M)
Sofia Nilsson (C), 1:e vice ordförande
Christina Junker Panfalk (KD)
Per-Olof Björnsson (L)
Ulf Holmén (MP)
Ann Ahlbin (S), 2:e vice ordförande
Anders Bengtsson (S)
Sven-Arne Persson (S)
Marcus Jeppsson (S)
Annika Qvarnström (S)

byt-ut-politikerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s