Svenska tjejer på Gotland trakasserade av… ja gissa!

Svenska politiker ligger bakom massinvandring till Sverige, men det tar inte ansvar för följderna av sin politik. Att den resulterar i kaos, importerad brottslighet, fler övergrepp mot svenska tjejer, fler mord, rån och inbrott, mer utgifter för staten, ökad social, minskad yttrandefrihet, minskat folkligt inflytande över politiken och ett demografiskt övergrepp på den svenska nationen bryr sig inte politikerna om.

De vill leka världsförbättrare fast de egentligen är kräk som förstör vårt land. Gotland har också sina egna politiska kräk (se några av dem här) som över huvudet på gotlänningarna beslutat om att fylla upp ön med migranter från tredje världen, människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Som ett brev på posten (ett numera förlegat uttryck när importerade kriminella stjäl våra brevlådor och rånar posten på paket, mycket saknas och kommer inte fram) kommer då dessa problem upp till ytan, problem som dock gammelmedia och polisen vill dölja.

I går kväll drabbades ungdomsgården i Fårösund av de problem som invandringskritiker brukar varna för, men som politikerna inte bryr sig att lyssna på.

Flera ungdomar blev sexuellt trakasserade på ungdomsgården och det är tveksamt om något liknande någonsin har hänt tidigare på ungdomsgården.

En person med insyn i vad som hänt skrev om det på Facebook:

Min styvson kom nyss hem ifrån fritidsgården och var jävligt upprörd! Hans tre tjejkompisar har precis blivit antastade och sexuellt trakasserade av några ungdomar/män som var på besök från ett asylboende i Ljugarn. Han och tjejerna var väldigt förbannade och ledsna över det som hänt! Detta är helt jävla oacceptabelt!! Och det som också är skrämmande är hur personalen på fritidsgården samt ljugarnsgrabbarnas ”handledare” har skött situationen.

Dom har tydligen sagt åt honom och tjejerna att lägga av och att inte vara så fjantiga och även påpekat att detta INTE fick komma ut eller hamna på Facebook! Bl.a så försökte dom med våld trycka in en tjej i ett rum samtidigt som några stod och smekte sig själva i skrevet! Alla tjejer grät och vågar numera inte gå ut längre. Jag vet att ni fritidsledare läser detta och att ni tar dessa horungar i försvar. PINSAMT jävla agerande, Jag vet vilka ni är och jag förväntar mig att ni tar tag i detta innan något hemskt händer!!!

Förbannad fader

Med största sannolikt stämmer den berättelsen exakt överens med vad som hänt. Asylsökande som nyligen kommit till Gotland har alltså kommit till ungdomsgården och mer eller mindre kastat sig över tjejer och ofredat dem på ett grovt sätt. En tjej utsattes för våld när de asylsökande försökte trycka in henne i ett rum. Det var grovt att tjejerna grät och var förtvivlade.

Extra anmärkningsvärt, men inte förvånande, i sammanhanget är att personalen försökte tysta ned händelsen genom att be – eller tvinga – de utsatta att tiga om detta och inte skriva om det i sociala medier.

När lokaltidningen skrev om detta nämnde man inte med ett enda ord att migranter var inblandade i detta. Media, polisen och fritidsledare på ungdomsgården försöker nu tysta ned händelsen för att folk inte ska fatta att den sjuka migrationspolitiken leder till mängder av problem.

Frågan är vem som ska ta ansvar för de uppkomna problemen. Vi har svaret. Hon heter Cecilia Schelin Seidegård och är en av drivkrafterna bakom att Gotland fylls upp med migranter.

cecilia_schelin_seidegard_gotland

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s