Före detta äldreboende i Ramsele blir asylboende #asylkaos

Det före detta äldreboendet Nipgården på Nipvägen 14 i Ramsele i Sollefteå kommun blir boende för ”ensamkommande flyktingbarn”, människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Människor som en dag ska få återse sitt fosterland – och stanna kvar där.

nipgarden_ramsele
Hit kommer de oönskade främlingarna 

Fastigheten ägs av Solatum, som är ett kommunalt bostadsbolag. Kommunen kommer att hyra bostadsbolagets lokaler och sedan upplåta lokalerna åt Migrationsverket som i sin tur betalar pengar till kommunen för boendet. Kommunen får skattepengar för att hyra ut lokalerna.

Asylhanteringen är ett enda gigantiskt bedrägeri som drabbar svenska folket.

Det är uppenbart att politikerna i Sollefteå liksom ledande politiker i andra kommuner på ett ytterst medvetet sätt förstör Sverige.

Kommunen har skrivit avtal med Migrationsverket om att låta afghaner ta över hela Sollefteå….på lång sikt. Det börjar med några få sedan tar de över allt. Till Rinkeby kom en gång några få främlingar. Idag har de tagit över hela området. Sedan har vi Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg och Fisksätra för att nämna bara några. Ingen normal människa vill bo i sådana områden, inte ens de politiker till kräk som skapar dem.

Och snart har vi Sollefteå, som kan bli världens nordligaste afghanska stad. Det tycks vara politikernas önskemål. Fast det tar väl några år innan svenskarna blir i minoritet i Sollefteå, kanske tio år. Vägen dit kommer dock att kantas av förfall, problem och oro, eller på ren svenska – den blir ett helvete.

Kommunstyrelsen i Sollefteå:

Elisabet Lassen (S) ordf
Åsa Sjöden (S)
John Åberg (S)
Lillemor Edholm (S)
Tommy Svensson (S)
Åsa Nilsson (S)
Torbjörn Persson (S)
Kim Lundin (S)
Leif Östberg (L)
Bengt Sörlin (M)
Kerstin Franzén (M)
Ulf Breitholtz (V)
Mattias Ahlenhed (VISKB)
Gunilla Fluur (VISKB)
Johan Andersson (C)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s