Kvinna som trakasserades i Köln hotas för att hon sade sanningen

En 26-årig tysk kvinna som lät sig intervjuas i tysk TV efter övergreppen på nyårsafton berättade då öppet om vilka gärningsmännen var. Hon beskrev dem som mörkhyade och hennes vittnesmål fick stor spridning i hela världen.

Det var efter att tyska myndigheter och tysk media försökt dölja gärningsmännens bakgrund för att inte ”gynna främlingsfientliga krafter”. De ville, precis som myndigheter i Sverige, att sanningen skulle stå tillbaka för att skydda kriminella och en politik om skadar samhället.

new-years-eve-köln

När kvinnan först intervjuades uppgav hon bara sitt förnamn, Selina, av säkerhetsskäl, för att slippa bli föremål för hot. Men liksom i Sverige är det svårt att öppet säga sanningen och kritisera mångkultur utan att drabbas av mer eller mindre allvarliga hot. Det fick även Selina erfara i det land som låtsas vara demokratiskt och fritt. Hon drabbades själv på nyårsafton i Köln av att bli omringad av flera dussin arabisktalande män och trakasserad i den importerade våldtäktsritualen Taharrush.

Nu har kvinnan identifieras med hela sitt namn av människor som vill henne illa och lagt ut en hatvideo mot henne. Hatet kommer från muslimska kretsar som inte tål att en kvinna kritiserar deras livsstil, deras beteenden eller deras religion. Selina har fått hatsamtal till sin arbetsplats och utsatts för flera hot. Dessutom har organiserade muslimer uppmärksammat henne vilket gjort henne orolig.

Till en tysk tidning säger Selina:

När jag såg det, verkligen blev jag tvungen att svälja. Jag blev rädd. Jag var inte säker på vad som skulle hända om nu någon knackar på min dörr.

Men Selina viker sig inte. Hon har låtit sig intervjuas igen och berättar nu öppet om hoten mot henne.

Jag ger inte upp och det är därför jag pratar om det öppet.

Det är modigt av en 26-årig kvinna att fortsätta påtala vilka problem hon utsatts för i det nya Tyskland, som är allt annat än demokratiskt, trevligt och fredligt.

Det nya Tyskland är ett totalitärt land och makthavarna försöker ta död på det tyska folket med hjälp av massmigration från tredje världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s