Svenska medier värre än vad många kan förstå – norska Journalisten avslöjar

Hela historien om mörkandet av de brott som begicks av asylsökande under den mångkulturella festivalen” We are Sthlm” år 2015 – och även tidigare år har väckt reaktioner på många håll. Inte minst bland berörda parter som tvingats åse hur hela det svenska etablissemanget ytterst medvetet har mörkat hela historien.

Polisen, eller snarare polismyndigheten, teg om vad som hände och skrev ingenting i sin händelserapport. Övergreppen som begick av asylsökande mot svenska tjejer under festivalen i augusti blev kända först nu när Chang Frick på Nyheter idag skrev om det efter att ha fått tips.

Det visade sig att både Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet blev tipsade av polis som arbetat under festivalen och såg vad som hände. Uppenbarligen berördes han starkt av hur omfattande övergreppen var och försökte få de stora tidningarna att skriva om det.

Men de vägrade och skälen till deras vägran kan enbart ha varit rent politiska. Liksom det övriga etablissemanget försöker man dölja invandrarrelaterad brottslighet.

Ungefär samtidigt sitter de politiska korrekta makthavarna i Sverige Television och beklagar sig över utvecklingen i Polen. Agendajournalisten Peter Wolodarski får fritt sprida hat mot den lagliga polska regeringen, som är 100 gånger bättre än den svenska, men ingen i Sverige får offentligt kritisera SVT eller DN. Det kan bara ske på alternativa sajter.

Det är Sverige som är problemet, inte Polen. Peter Wolodarskis föräldrar lämnade liksom många andra judar Polen när de inte kunde bedriva samma agenda som Wolodarski nu bedriver I Sverige. Därför uppfylls Wolodarski av ett särskilt hat mot just Polen.

dn-morkar

Efter att skandalen med tigande av händelserna på festivalen briserade har gammelmedia försökt reparera skadorna genom att skylla tigandet på alla utom sig själva. Men den norska tidningen Journalisten (journalisten.no) har nu tagit tag i saken och undersökt hur den offentliga svenska debatten ser ut.

Journalisten har kontaktat polisinspektören ”Lars” för att höra vad han har att berätta.

Lars berättar för den norska tidningen att det var problem på festivalen redan för 7-8 år sedan när invandrargäng rånade svenska och ljushyade killar. Många svenska killar drog sig undan festivalen och det kan vara därför vi 2015 såg så få svenska killar där. Det var mest invandrarkillar och många svenska tjejer, som lockats dit av arrangören trots att de visste att risken för ofredande var mycket stor.

Att svenska killar utsattes för brott har sin förklaring i att de rör sig i små grupper om 2-3 personer, medan invandrargängen kunde bestå av ett dussin eller fler personer. Samma fenomen inträffar i andra vardagsmiljöer när ensamma svenska killar rånas av 2-5 personer som inte bara rånar utan också förnedrar offret med hot och våld, inte sällan blir de svenska offren misshandlade eller knivskurna.

När det gäller festivalen ”We are Sthlm” så har inslagen av sexuella övergrepp ökat kraftigt de senaste åren. Lars säger till Journalisten att polisen medvetet prioriterade att plocka bort de misstänkta istället för att anmäla och lagföra dem. Under den senaste festivalen lyftes 200 personer bort, de allra flesta med invandrarbakgrund.

Medan konserten med feministen Zara Larsson pågick utsattes unga tjejer i tonåren för olika typer av ofredanden och de som stod för dessa kränkningar var enligt polisen huvudsakligen afghanska asylsökande. De agerade i grupper och inslaget var ett nytt fenomen i Sverige.

Två dagar efter konserten tog en psykolog kontakt med DN och berättade vad som hänt under konserten. Psykologen hade arbetat på uppdrag av polisen och DN fick även kontakt med en polisinspektör som arbetat under festivalen. De kunde förse DN med mycket detaljerad information om övergreppen mot svenska tonårstjejer. I ett normalt land skulle en tidning som fick sådan information genast publicera allt eftersom samhällsintresset borde vara mycket stort. Men i Sverige har media en särskild agenda som går ut på att tiga om problem som kan relateras till den politik som skadar Sverige mer än något annat, nämligen migrationspolitiken.

Trots att Dagens Nyheter fick alla uppgifter så vägrade de att skriva om händelserna. Polisen hade talat med DN fem gånger, och informerat om allt, men DN skrev ändå ingenting. Huvudskälet är att ”det skulle kunna gynna SD”.

De personer som tipsade DN har valt att vara anonyma och skälen till det är uppenbara. I Sverige är det nästan omöjligt att få behålla en högre statlig befattning om man kritiserar de mångkulturella galenskaperna som pådyvlats svenska folket.

Lars berättar för Journalisten att han inte är förvånad över att DN och andra medier inte tog upp saken.

Man kommer inte att beskriva verkligheten som den är. Det är obehagligt och inte överensstämmer med vad som beslutats. Det är som propaganda rullas ut.

För norska Journalisten berättar han också att han slutade läsa DN efter upploppen i den invandrartäta förorterna i västra Stockholm. Han säger:

Vi kan inte lämna bilen för att utföra ett uppdrag. Vi behöver också någon som vaktar bilen. När man går ut, är man omedelbart omgiven av 15 till 20 personer, delvis eller helt maskerade. De frågar vad vi gör där och säger att vi ska passa oss. Man kan inte ingripa, utan måste se upp för sten och laser som skadar ögonen.

I DN ursäktar man idag att man inte skrev om händelsen och skyller nu på att de inte hade tillräcklig information. Det är bara svepskäl eftersom det var lätt att få information om händelsen – om man bara ville.

DN-ljuger

En av de som informerade DN efter konserten med Zara Larsson var en psykolog som var närvarande under kvällen. Han såg grupper av afghaner som gick in i folkmassan på ett mycket målmedvetet sätt och enligt polisen överföll de svenska tjejer.

Psykologen säger:

Jag såg grupper av män, polisen sade att de var från Afghanistan, som målmedvetet gick rakt in i folkmassan framför scenen med huvtröjor. Många var betydligt äldre än 20 år. Polis och vakter tog en del av dem ut ur folkmassan och polisen berättade att de överföll unga flickor.

Psykologen säger till Journalisten att övergreppen föreföll organiserade. De kom i grupper och gick beslutsamt raka vägen mot publiken. Det fanns uppenbarligen också tjejer i tioårsåldern som utsatts för männens kränkningar.

När psykologen inte såg något om det i media bestämde han sig för att tipsa dem. Han kontaktade också Hanne Kjöller på DN och när hon fick veta att de flesta gärningsmännen var afghaner ändrades hennes tonläge.

När nyheten uteblev i DN tog psykologen kontakt med Per Gudmundsson på Svenska Dagbladet, men inte heller han visade något intresse.

När Journalisten kontaktar DN:s redaktionschef Caspar Opitz för en kommentar, ville han inte uttala sig för den norska tidningen.

Vi i Sverige har alltså medier som fullkomligt struntar i att informera läsarna och allmänheten om problem ifall dessa problem är en följd av den skadliga invandringspolitiken. Samtidigt höjer Sveriges Television och Dagens Nyheter sina röster mot medier i Polen, av alla länder, där demokratin och yttrandefriheten fungerar perfekt i jämförelse med hur den fungerar i det totalitära Sverige.

Anledningen till att DN m.fl. angriper Polen är att regeringen där för en ansvarsfull, mera klassiskt konservativ politik som är bra för Polen än den sjuka politik som bedrivs i Sverige och som påhejas av gammelmedia som DN, SVT och SvD.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s