Ryssagården utanför Mora har blivit asylboende #asylkaos

Ryssagården utanför Mora har blivit asylboende. Ryssagården har fram tills nyligen varit ett populärt vandrarhem som ligger i en fin, traditionell dalamiljö. Men politikerna i Sverige är med hjälp av media på väg att driva Sverige mot en avgrund.

Överallt växer små eller stora invasionscenter fram där kolonisatörer får bo och leva gratis på svenska skattebetalares bekostnad. De fina gamla svenska miljöerna blir nu förstörda av en politik som mera påminner om en slaktbänk där svenskarna är oskyldiga offer och politikerna våra bödlar.

Ryssgården byggdes för ungefär 100 år sedan och var bostad för konstnären Elon Garp. Idag är hans bostad besudlad av kolonisatörer från tredje världen som bjudits in av politikerna, men som inte borde ha fått sätta sin fot i Sverige.

Asylboendet drivs av det asylprofiterande företaget Hero Sverige AB som är systerföretag till norska asylföretaget Hero AS.

I styrelsen för Hero Sverige AB finns Harry Mc Neil Falk (vd), och ledamöterna Tor Brekke, Even Carlsen, Ronald Tuft och Carl Henrik Widell Lindstrand. Hero Sverige AB driver flera andra asylboenden, bl.a. ett asylboende i Gesunda.

Boendet i Ryssgården drivs som ett HVB-hem för ”ensamkommande” huvudsakligen från Afghanistan, men även från Somalia, Irak och Eritrea. Ungefär 23 personer kommer att bo på Ryssagården.

Eva Nordfjell är föreståndare för boendet och till lokaltidningen säger hon:

De flesta är positiva till verksamheten och vi har fått fantastisk personal. Miljön och gården är verkligen fin. Det känns som att går runt på Skansen.

Företaget Hero Sverige AB och kommunen arbetar nu för att med hjälp av diverse projekt och hjärntvätt inbilla invånarna i trakten att asylmottagningen är något som är bra för Sverige.

Det är precis tvärtom.

ryssagarden-1ryssagarden-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s