Torpshammar herrgård blir asylboende #asylkaos

Torpshammar Herrgård AB (Herrgårdspensionatet) på Torpshammarsvägen 10 i Torpshammar i Ånge kommun blir asylboende. Torpshammars herrgård har tagit ned sin hemsida och lämnar ingen information om sin nya verksamhet. Man får väl anta att de skäms.

Skämmas är det minsta de ska göra. I styrelsen för företaget sitter Carl Gustav Ingemar Ringdahl, Jannie Cavén Ringdahl och Carl Johan Ringdahl. Insyltad i företaget är också Per Ola Jönis.

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Ägarna har tecknat ett avtal med Migrationsverket om att hysa in 96 asylsökande migranter från tredje världen i herrgården och besudla byggnaden och omgivningen.

Ägarna säger att de avser att återgå till hotellverksamhet den dagen asylboendet upphör. Vi hoppas att de inte får några gäster, att de går i konkurs och får ett helvete. Tror ägarna att allmänheten ska finna sig i att de medverkat i att förstöra Sverige? Tror ägarna att de ska slippa undan ansvar när de profiterar på en politik som förstör landet?

Om nu ägarna har problem med beläggningen så kanske de borde ha blivit politiker och försökt komma tillrätta med alla de problem som politikerna skapar i Sverige, för småföretag och befolkningen på landsbygden och i övriga landet.

Ägarna av Torpshammar Herrgård AB ska inte komma undan sitt ansvar. Vi återkommer till det.

torpshammar-herrgard-01torpshammar-herrgard-02torpshammar-herrgard-03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s