Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna #asylkaos

Clas Dahlén äger Fröjelgården på Gotland. Han är en asylprofitör. I december höll han ett informationsmöte vid Skolgården i Fröjel och presenterade sig som en ny ägare till Fröjelgården i Klintehamn på Gotland. Adress: Fröjels Hallgårds 810, 623 55 Klintehamn.

Fröjelgården hade då tagit emot 97 asylsökande. Hans kollega Jonas Lutterman presenterade sig också. Han är verksamhetsledare på boendet. Tillsammans berättade de om alla slags aktiviteter de ska ha på boendet och om alla fina kontakter de skulle ha med föreningar och boende i närområdet.

clas-dahlen-integrationhem
Clas Dahlén

Mötet som hölls var rena sektmötet där likasinnade tokstollar som inte bryr sig om det egna landets framtid skulle samlas och låtsas vara goda människor. Clas Dahlén och Jonas Lutterman försökte intala sig själva att de nu skulle göra något bra för gotlänningarna när de hjälper politikerna att fylla upp ön med migranter från tredje världen.

Mötet protokollfördes och går till historien om hur Clas Dahlén medverkade till att förstöra Gotland. Gotlänningar har aldrig bett om att få tusentals migranter från tredje världen till ön. Det är totalitära och landsförrädiska politiker, som Cecilia Schelin Seidegård, som sett till att hämta dit dem och det är asylbaroner, profitörer och andra typer som tjänar pengar på hjälpa politikerna att förstöra Sverige genom massimport av kolonisatörer som aldrig borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Profitörernas viktigaste uppgift är inte att hjälpa någon utan att sko sig på en sjuk politik. Att fylla upp sina plånböcker. Att tjäna pengar på något om skadar vårt land. I det här fallet tjänar Clas Dahlén pengar på något som skadar Gotland.

Ett 20-tal personer från Dahléns asylboende på Fröjelgården gick i går ut och satte sig på vägen och blockerade den i protest mot att det var långt till affären. En person som körde bil var nära att köra på dem då de inte syntes så bra i mörkret. Det har också varit flera andra problem på boendet som gjort att man nu satt in extra bevakning.

På de flesta asylanläggningar förekommer bråk och oro av varierande grad och den mentalitet som migranterna har med sig flyttas sedan ut i vårt samhälle när de ska bo här. Asylprofitörerna tar dock inget ansvar för vad de ställer till med i vårt land genom sin asylhantering utan överlåter det åt polisen och andra berörda myndigheter.

Det enda de bryr sig om är att fylla upp sina plånböcker. Att det medför att Sverige riskerar att gå under struntar dessa figurer i.

Clas Dahlén har nu också köpt Slitebadens hotell. Han avser uppenbarligen att förstöra inte bara Fröjel utan hela Gotland.

Vi återkommer till honom. Hans företag heter Integrationshem Sverige AB. I styrelsen sitter Clas Dahlén (vd), Peter Wettainen och Jonas Karl Eric Lutteman.

trastvagen21_lidingo-1

I den här villan i en helvit och idyllisk del av Lidingö har Integrationshem sin verksamhet. Det är här de planerar var de ska tvinga på medborgarna fler migranter från tredje världen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s