Onsala herrgård i Onsala blir asylboende #asylkaos

Onsala Herrgård på Konvalecentvägen 57 i Onsala i Kungbacka kommun blir asylboende.

Onsala Herrgård ägs bl.a. av Herrgårdsbostäder i Onsala AB. I styrelsen sitter Jan Tungebo och Leif Wiren. En annan delägare är Tölö Bygg Aktiebolag. I styrelsen för det bolaget sitter Jan Tungebo och Charlotte Tungebo. En tredje delägare är WPM International Trade & Management Consulting Aktiebolag. I styrelsen finns Leif Wirén och Rolf Karlsson.

onsala_herrgard-1onsala_herrgard-2

Ägarna ger sig nu in i den lukrativa asylbranschen och ger därmed direkt stöd till den politik som driver Sverige mot en avgrund. De är liksom andra asylprofitörer beredda att sälja ut sitt land bara för att kunna fylla den egna plånboken med pengar.

Det är lika moraliskt förkastligt som att slå ihjäl sina föräldrar och stjäla deras pengar.

Jämförelsen är i högsta grad relevant eftersom ägarna av Onsala Herrgård bidrar till att slå sönder vårt land och ta död på ett helt folk – för att kunna tjäna lite pengar. Ägarna saknar alltså moral helt och hållet.

Regeringens migrationspolitik leder till att vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land redan om 10-15 år. Den leder också till att vi får in ny brottslighet i Sverige där oskyldiga svenskar rånas, misshandlas, hotas, våldtas och mördas.

Vi har också fått in en främmande våldtäktsritual i Sverige som kommit hit från tredje världen, samma områden som Onsala herrgård kommer att få ”gäster” från. Men dessa migranter har inte bjudits in av folket, de har hämtats hit av totalitära politiker som pådyvlar svenska folket en politik de inte vill ha. De är inte välkomna till vårt land och ska en dag återvända.

Det företag som ska ansvara för boendet är svenska Hero AB, som är systerbolag till norska Hero AS. De är två stora aktörer på asylmarknaden och som aktivt förstör stora delar av Sverige och Norge med sin asylverksamhet.

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Kommunstyrelsen i Kungsbacka består av följande ledamöter:

Hans Forsberg (M) ordf
Fredrik Hansson (C) 1:e vice ordf
Eva Borg (S) 2:e vice ordf
Lisa Andersson (M)
Thure Sandén (M)
Anders Ekström (M)
Kalle Sundvall (M)
Marianne Kierkmann (M)
Peter Söderberg (M)
Kristina Karlsson (C)
Ulrika Landergren (L)
Johan Tolinsson (S)
James Kujansuu (SD)
Emma Vildstrand (MP)
Roger Larsson (KB)

En kommentar på “Onsala herrgård i Onsala blir asylboende #asylkaos”

  1. Jag skulle inte bli förvånad om personerna(namngivna ovan) och deras familjer som profiterar på denna verksamhet, kommer att bli personligt ansvariga om någonting händer runt detta boende. Ansvaret vilar tungt.
    Öga för öga, tand för tand, familjemedlem för familjemedlem.
    Detta är iaf vad jag tror.
    Vad tror ni?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s