Välkomstfest för asylsökande i Tyskland slutade i sexuella trakasserier mot kvinnor

Två månader innan skandalen på Nyårsafton i Köln briserade hölls en välkomstfest för asylsökande. Det visar sig nu att liknande scener utspelade sig där som de vi fick höras talas om på nyårsafton i flera tyska ständer när asylsökande män och migranter från Mellanöstern angrep kvinnor genom att i stora grupper cirkla runt dem och sedan våldföra sig på dem och i flera fall råna dem.

I efterhand har uppgifter kommit om liknande övergrepp från många olika platser i Europa. Det rör sig om identiska fenomen där den arabiska våldtäktsritualen Taharrush har förekommit.

bonn-asylsokande-tyskland

Den 7 november hölls en välkomstfest i Bonn för asylsökande på temat ”Refugees welcome”. En kvinna berättar nu hur festen som hölls på en båt urartade i sexuella trakasserier mot de närvarande tyska kvinnorna. Hon och hennes väninna blev utsatta för grovt ofredande av en grupp migranter och tvingades springa från platsen. Festen besöktes av ungefär 150 asylsökande män och många kvinnor. Kvinnorna på festen blev i så hög grad utsatta för sexuella trakasserier att musiken som spelades tillfälligt avbröts flera gånger och meddelanden till männen gick ut på arabiska för att få dem att sluta. Det hjälpte uppenbarligen inte.

Exakt många kvinnor som flydde från festen vet man inte, men det var många.

Händelsen har kommit fram i efterhand som en följd av anmälningarna på nyårsafton i Köln. Det är kvinnor som nu valt att göra anmälningar, vilket har nått media. Många är idag upprörda över att även dessa trakasserier har tystats ned av myndigheterna för att undanhålla allmänheten vilka problem som Tyskland får på halsen genom migrationen.

Nu har det framkommit att massövergrepp mot tyska kvinnor i Düsseldorf, Hamburg, München och Berlin också har tystats ned. Myndigheterna i Tyskland arbetar på samma sätt som myndigheterna i Sverige och gör allt för att tyska ned invandrarrelaterade problem.

3 kommentarer på “Välkomstfest för asylsökande i Tyskland slutade i sexuella trakasserier mot kvinnor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s