Det funkar inte att vara snäll om man ska vinna tillbaka Sverige

Många invandringskritiker börjar bli frustrerade över bristen på politiska initiativ och resultat. Den som lyssnar på folket hör ungefär samma saker sägas överallt. ”Det händer ingenting, SD är tysta, finns de ens kvar, varför gör de inte något när de har stora resurser till sitt förfogande. De tycks föredra att sitta bekvämt tillbakalutade i sina fåtöljer och bara trycka på knappar. De har tappat allt sting för länge sedan. Det behövs ett nytt parti eller en ny kraft.”

Ungefär så går snacket. Den som inte har hört liknande tongångar lever politiskt isolerad.

2016 är definitivt ett brytningsår för Sverige. Om inte svenska folket vaknar på riktigt så finns det ingen chans att rädda Sverige även om SD får 30 procent i valet 2018. Och den som bara förlitar sig på att SD ska kunna rädda Sverige har inte förstått någonting.

För att Sverige ska kunna räddas krävs passionerade röster från såväl arga som andra medborgare. Om man tror att det ska gå att rädda Sverige genom att vara snäll mot makthavarna, mot media och mot landsförrädare i allmänhet så tror man fel.

Tonläget mot landsförrädarna måste höjas.

Nu behöver vi alla svenskar, såväl snälla som arga. Varenda svensk behövs och kan få en roll någonstans om de bara blir erbjudna en plats.

sverige_svenskar_sd_SDU

Ingenting är viktigare än att höja rösterna och tala med tydlig tunga om problemens natur och de faror som hotar Sverige. Att linda in problembilden i bomull och skicka tussen till våra motståndare är att låta dem vinna.

Sverigedemokraterna har många förtjänster, men bristerna börjar bli så många att de riskerar att hämma den politiska opinionsbildningen mot massinvandring. Det finns nu mängder av alternativa medier och rörelser som tillsammans skulle kunna bilda ett nytt parti och utan problem skulle kunna nå ganska stora framgångar om det sköts på rätt sätt.

På rätt sätt i det här fallet är att vara mera tydlig med att lyfta fram problembilden i Sverige när det gäller viktiga frågor om invandringsstopp, demografi, återvandring och hur vi ska få tillbaka vårt land. Likaså behövs en ny utrikespolitisk orientering, återbefolkande av landsbygden och mycket annat.

Det primära för en ny rörelse eller ett nytt parti är att man är mer politiskt tillåtande och inte kastar ut folk för småsaker som SD har gjort. Människor som är arga på politiker och myndigheter måste få fler chanser att vara med på tåget och inte slängas ut bara för att de inte passar som lokförare.

Problemet med SD är att de ständigt kastar ut människor ur partiet som inte bara är begåvande och kan göra stor nytta i partiet, utan som i sin tur skulle kunna bidra till att rekrytera så många fler och vinna ännu fler väljare och aktiva.

Den nuvarande partiledningen utgörs av människor som fungerar bra i politiska debatter och kan vara skickliga kommunpolitiker, men saknar de kvaliteter som behövs för att leda in ett parti i regeringsställning. Intellektet, moralen och de politiska förhållningssätten räcker inte till. Ett SD vid makten är bara var moderaterna eller sossarna var på 1970-talet och varken kan eller vill göra några grundläggande förändringar i den mentalitet som behöver ändras hos befolkningen för att landet och folket ska överleva.

Det finns en uppsjö viktiga frågor att driva och för att kunna göra det behövs människor som är kapabla att lyfta frågor som handlar om nationens utveckling på många områden. När man kastade ut SDU så sågade man av den gren som skulle kunna nå ut till så många fler svenskar, inte minst den viktiga ungdomen, och samtidigt bredda partiet.

Men partiledningen föredrog att göra sig av med 4 000 potentiella vinnare för att säkra sin egen makt och sina egna löner.

Ingrid Carlqvist i Ingrid & Conrad del 27 (vid tidskod 1.00.50):

Det är därför man med jämna mellanrum blir besviken på Sverigedemokraterna eftersom de verkar ha anammat samma stil, nämligen att vara livrädda för dem som ville ha en intellektuell diskussion och en ideologisk diskussion i SDU. Det gör mig livrädd. Om det enda partiet vi har, som har förstått att vår ödesfråga är massinvandringen och islam, om inte ens de vågar ha högt till tak att lyfta fram intellektuella intelligenta människor, har vi överhuvud taget någon framtid i det här landet?

Hela sändningen är värd att lyssna på, inte minst intervjun med Johan Andersson från Granskning Sverige.

Kritiken mot SD är nog mycket större än vad man inom partiet tror. Alla de många alternativa medier, bloggar och individer som finns därute skulle ganska enkelt kunna börja formera en rörelse om bara några tog tag i saken på allvar och bestämde sig för att ”nu jävlar måste vi göra mycket mer för att kunna ta tillbaka landet”.

Vi får inte tillbaka Sverige genom att bara twittra, facebooka och blogga om hur illa det är ställt i landet. Vi får bara tillbaka landet om vi organiserar oss och skapar en effektiv rörelse där varje person som vill delta i kampen för Sverige får en roll och inte blir utfryst för att han läst fel bok eller gillat fel artikel på facebook.

Den tiden måste oåterkalleligen vara över om vi ska kunna ta tillbaka vårt land. Så vad väntar vi på? Vem tar initiativet? När kommer det?

 

 

 

3 thoughts on “Det funkar inte att vara snäll om man ska vinna tillbaka Sverige”

 1. Soldiers of odin Sweden fins på facebook ,det är startat för 4 dagar sedan,det är inget politiskt parti men kan bli en stark kraft mot kulturberikarnas kulturberikning (våldtäkter,rån .mm)

  Gilla

 2. Detta är väldigt väldigt bra skrivet. Jag skulle aldrig själv kunna skriva något lika bra.

  Bilda Sveriges Nationalistiska Parti – där har ni redan i namnet angett det ni eftersträvar. Men tag gärna annat namn, det finns säkert bättre. Jag kan gärna bekosta ett års hyra för ett kansli upp till 100000:-, det får man ett effektivt kontor för i en Stockholmsförort,förutsatt att rimliga personer med nationalkonservativt och demokratiskt patos organiserar sig.

  Sanningen är dock viktig och jag kan säga att personligen har jag redan gett upp. Därför skriver jag på bloggar att vi bör ha en delning av Sverige i en traditionssvensk del och en mångkulturell del. Vi måste vara demokratiska nog att inse att 87% har röstat för att Sverige i grunden skall förändras – och dessa 87% bör naturligtvis ta konsekvenserna av det och få som de önskar- ett balkaniserat mångkulturellt land där islam metodiskt och successivt tar över. Jag sitter gärna både som enkel lokalpolitiker eller i styrelsen för detta parti – den tid jag anses duglig för uppgiften.

  SDU och de som är ansvariga för denna blogg kan väl börja med en websajt för detta nya nationalistiska parti, jag tror man skall stå upp för sin egen godhet med en gång och kalla det för ett nationalistiskt parti så man tar de kulturmarxiztiska journalisterna vid deras horn. Ta som slogan: Nationen – demokratins förutsättning. Så slår ni 50% av kulturmarxizternas kritik ur deras händer bara genom slogan.

  Kalla samman Arnstberg, Tullberg, Birro, mig, Sandelin? Carlqvist, Sjunnesson, Sahlström, Suk, Mona Walter, och många många andra och fråga om de önskar vara med – 50% säger säkert nej och själv aspirerar jag bara på medlemskap under ett välskrivet humant och demokratiskt nationalistiskt partiprogram. Ställer gärna upp som både i styrelse och andra poster tills ni finner någon bättre. Kanske ska inriktningen vara nationalkonservatism? SD är ju socialkonservativa. Kom ihåg att konservatismen är egentligen ingen politisk ideologi på samma sätt som liberalism eller socialism utan står till stor del för sunt förnuft och långsam genomtänkt samhällsutveckling

  Med vänlig hälsning Dr. Thomas Jackson, kontaktuppgifter finns på http://www.drjacksonsbarnefond.com

  Gilla

 3. Det bör finnas ett antal hundra tusen Pursvenskar gammal som ung som kan ställa sig bakom detta med tanke på hur illa ställt det är i vårt land på precis alla områden. Jag är en av dessa.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s