Storbråk på Möre Hotell i Torsås som blev asylboende 2014 #asylkaos

Möre Hotell på Motellvägen 1 i Söderåkra i Torsås kommun är asylboende. I augusti 2014 gick Torsås kommun ut med information om att Möre hotell skulle bli asylboende. Man höll ett informationsmöte som leddes av kommunstyrelsens ordförande Eva-Kristina Berg som inledde mötet med att påstå att Sverige är en demokrati och att ”det fria ordet råder” här.

more_hotell_t1more_hotell_t3

Lars Borgmo från Migrationsverket berättade på mötet att ett avtal var tecknat med Bert Karlssons asylbolag Jokarjo AB om att driva asylboende på hotellet. Verksamheten skulle anpassas för 200 asylsökande.

Kristoffer Lindkvist som driver Möte Hotell var också närvarande på mötet och berättade att hotellverksamheten gör ett avbrott så länge hotellet används som asylboende.

Jokarjo är ett av de största asylprofiterande företagen i Sverige och verksamheten är otvivelaktigt direkt landsförrädisk. Man skapar boenden för migranter från tredje världen som man på olika sätt försöker tvinga på svenska folket och man bryr sig inte om konsekvenserna av sina handlingar.

Om verksamheten på Möte Hotell skriver man på sin hemsida:

Vårt mål är att integrera och bosätta flertalet nya innevånare i Torsås kommun. Vi bedriver egen dagisverksamhet som på eget initiativ av två Syriska kvinnor. Vi har också bönerum för kristna och muslimer, pingis- och biljardrum, studierum, gym, simhall, klädinsamling samt svenskundervisning tre gånger i veckan genomförd av pensionerade lärare.

Så ofta som möjligt ordnar vi med aktiviteter för de asylsökande. Vi har bland annat varit och seglat skeppet Schalom, arrangerat pingisturnering, besökt biblioteket, nyttjar gymnastiksalen, ställt ut monter på kulturmässa i Torsås, spelat Boule med bouleklubben, prova på schack, besökt Torsås marknad, genomfört halloweenpyssel och skattjakt för barnen, besökt kyrkan samt arrangera föreläsningar och uppmärksammar svenska helgdagar.

En rad människor är engagerade i att fylla upp Torsås kommun med migranter som aldrig borde ha fått sätta sin fot i Sverige.

Asylprofitörer och politiker göra ofta gemensam sak, politikerna beslutar om att ta emot migranter medan asylprofitörer tjänar stora pengar på den skadliga politiken.

more_hotell_torsas_soderakra

Asylprofitörerna är samvetslösa element som inte tar ansvar för sitt land eller sin närmiljö. I styrelsen för Möre Hotell (Söderåkra hotell & Konferens AB) finns Kristoffer Lindkvist, Lars-Erik Karlsson, Susanne Ann-Charlotte Karlsson, Linda Eva Anna Lindkvist.

I maj 2015 berättade Kristoffer Lindkvist för lokalmedia hur fint det var på hotellet.

Det är fantastiskt och det kunde inte ha blivit bättre. Vi är som en enda stor familj här.

Ett uttalande som klingar hur falskt som helst. Det fälldes i glädje efter att Migrationsverket godkänt Jokarjos ansökan om att fortsätta verksamheten på hotellet – så att ägarna kan fortsätta sko sig på asylhanteringen.

I går ryckte polisen ut till asylboende efter ett större bråk. 15 personer var inblandade i bråket. När polisen kom till platsen gjordes anmälan för misshandel, olaga hot och skadegörelse.

Kristoffer Lindkvists verksamhet är inte bara oetisk, den bidrar till att Sverige drivs mot en avgrund där svenska folket på sikt blir i minoritet i sitt eget land. Kristoffer Lindkvist medverkar till att vi får ett mera otryggt samhälle.

Tänker han ta ansvar för bråket på hotellet igår? Tänker han betala polisutryckningen? Tänker han be de boende i närheten om ursäkt för de problem han skapar i området?

Vi hoppas att alla som har funderat på att anlita hotellet tänker sig för och väljer något annat hotell. Möre hotell har besudlats av en politik som är värre än något annat som hittills drabbat Sverige. Det måste bojkottas på alla sätt.

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s