Åsa Eriksson (S) vill förstöra Norberg ännu mer #asylkaos

Det råder inget tvivel om att det är dårar som styr politiken i Norberg. Förra året var kommunen nummer två på listan över de kommuner som tagit flest asylsökande per 1 000 invånare.

Vi skrev då att Norberg är ett skräckexempel på hur idioter förstår vårt land och berättade då om den obegripligt korkade kommunpolitikern Åsa Eriksson (S) som om invandringen sade att ”Jag tror att det här kommer att bli jättebra, både för Norberg och för Sverige.”

Vi föreslog att invånarna skulle agera på något sätta och protestera mot Åsa Eriksson och den förda politiken. Men ännu har ingenting hänt utom att Norbergs politiker har bestämt sig för att förstöra Norberg ännu mer.

norberg-1-afghaner
Detta är Norbergs nya invånare. Det finns ytterligare 1 000 i kommunen.

Den gamla fina bruksorten Norberg fortsätter nu att ta emot asylsökande som om man kan ta hur många som helt utan att det påverkar orten eller befolkningen i Norberg.

Det är ju inte uteslutet att invånarna i Norberg tycker att det är en bra idé att byta ut svenskarna mot afghaner och andra folk, men om de verkligen tycker det så är det nog något fel på dem. Då kan de gott sitta där med sina afghaner och andra importerade människor från tredje världen.

Vi vill dock inte tro att invånarna i Norberg har lika dåligt omdöme som Åsa Eriksson, men å andra sidan är hon vald av en stor del av invånarna så man vet aldrig.

norberg2-asa-eriksson-s

Nu förebereder sig kommunen på nästa våg av migranter och håller på att rekrytera personal som ska ta emot och arbeta med 77 ”ensamkommande” som är på väg till Norberg.

Åsa Eriksson säger till lokalmedia:

Man håller på nu på socialförvaltningen med ett jättestort och fint arbete där man rekryterar all kompetens man kan hitta. Man rekryterar studenter, pensionerade socionomer, man hittar nya effektiva arbetssätt, vi håller på och bygger om en gammal radhuslänga till boende för ensamkommande barn.

Relaterat:

Norberg är ett skräckexempel på hur idioter förstår vårt land

 

3 kommentarer på “Åsa Eriksson (S) vill förstöra Norberg ännu mer #asylkaos”

  1. Tycker det är jättebra att Norberg tar emot fler ”berikare”, då blir det förhoppningsvis mindre till de kommuner som lever i fred och frihet.
    Den stora strömmen tyck ingen kunna stoppa och då är det bra att vi hittar kommuner som de kan pumpas in ”flyktingarna” i. Ta ett par tusen till.

    Gilla

    1. Finns det någon kommun i detta land som fortfarande lever i fred och frihet? Jag söker med ljus och lykta efter en sådan kommun att flytta till. Tips mottages tacksamt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s