Brott på asylanläggningar hemligstämplas #asylkaos

Redan nu försöker myndigheterna i Sverige hemlighålla alla problem som är kopplade till invandringspolitiken och till den stora migrationen som vi påtvingas. Svenska folket har inte bett om massinvandring, vi har inte bett om att få hit somalier, afghaner, irakier och andra folk.

Politikerna hjärntvättar oss varje dag med hjälp av medier, statliga myndigheter och organisationer. De använder TV och radio för att manipulera våra sinnen och förmå oss att acceptera deras politik.

totalitara_sverige.png

Hela mediasverige ställer upp bakom den statliga agendan och gör lojalt det som staten ber om. Många tror att vi har ”fria medier”, men det stämmer inte. Det är bara nyansskillnader mellan de olika mediakoncernernas politiska profiler. När staten säger att vi ska göra ditten eller datten så ställer media upp.

De enda som har invändningar mot gammelmedia är alternativmedier som Fria Tider, Exponerat och andra.

I Sverige har brottslighet på asylboenden tystats ned. Tidningen VF begärde i december att få ut brottskoder för händelserapporter om brott på asylboenden. Det visade sig att det inte gick att få ut några uppgifter eftersom de hemligstämplats.

Polisen har hemligstämplat sådana uppgifter för att de tillhör en särskild händelse som startade i höstas och kallas Alma. Polisens hemligstämplig beror på att myndigheterna inte vill att det ska komma fram hur stora problem vi har på olika asylboenden. De vill inte att allmänheten ska få reda på hur sjuk den svenska migrationspolitiken är och hur mycket skada den ställer till med på samhället.

Vi ska inget få veta, precis som invånarna i Sovjetunionen inget fick veta om hur makthavarnas politik skadade landet. Den här typen av hemlighållande har aldrig förekommit i Sverige i sådan omfattning som nu och frågan är ens om allmänheten ska få veta 1) att hemlighållandet förekommer 2) att orsaken är att brottsligheten och problemen på asylanläggningarna är mycket omfattande.

Den är så omfattande att om du går till en asylanläggning med 20 asylsökande eller fler så förekommer garanterat många och omfattande problem där. De svenskar som fått anställning på sådana anläggningar berättar bara för sina närmaste vad de är med om, men historierna kommer säkert snart ut i stor skala.

Men de kommer inte att publiceras i gammelmedia för där kontrolleras allt som skrivs så att inte allmänheten blir mer invandringskritisk än vad den redan är.

Att problem på asylboenden tystas ned på ett så systematiskt sätt är fullkomligt vidrigt och bevisar bara att staten måste tillgripa extraordinära metoder för att kunna kolonisera Sverige med människor som aldrig någonsin borde ha fått sätta sin fot i landet.

Folket måste snart reagera med kraft och svaret måste bli krav på återvandring. De som har kommit hit under migrantvågen ska aldrig accepteras i vårt land. De ska ut härifrån.

refugees-go-home

2 thoughts on “Brott på asylanläggningar hemligstämplas #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s