Märklig figur öppnar asylboende i Ånge #asylkaos

En fastighet i Naggen i Torps socken i södra delen av Ånge kommun som tidigare har varit Bed & Breakfast blir snart asylboende. Det är ett företag från Uppsala som köpt fastigheten. Företaget heter Söderman och Pike Handelsbolag och drivs av Anna Lena Söderman och Christopher Walkendorff Pike.

naggen1_hvb-hem_ange_kommun

Christopher Walkendorff Pike var tidigare vd för rekryteringsföretaget 55-plussare i Sverige AB. Företaget finns på flera orter i Sverige och har avtal med Uppsala kommun om ledsagarservice. Walkendorff Pike gjorde sig ökänd i hela Uppsala år 2012 när han betedde sig mycket märkligt mot en arbetssökande kvinna.

Kvinnan hade skickat in en handskriven ansökan till företaget och berättade då att arbetsförmedlingen hade anmodat henne att skriva till företaget. Walkendorff Pike lade då ut en kopia av hennes ansökan på facebook och skickade dessutom en kopia till dåvarande arbetsmarknadsministern Hillevi Engström. I en kommentar till brevet som han lade ut på Facebook skev han om kvinnan.

Det är sådana här idioter sossarna vill fortsätta dalta med. Detta är en ”ansökan” från en verklig arbetssökande vi fick in. Fy fan!

Kvinnan hade alltså bara sökt jobb och då tog Christopher Walkendorff Pike hennes ansökan och lade ut den till allmän beskådan tillsammans med sin förnedrande kommentar där han kallade henne för ”idiot”.

Nu har Walkendorff Pike och Anna Lena Söderman kommit på att man kan tjäna pengar på att öppna hem för asylsökande migranter. De kommer inom kort att bli asylprofitörer.

I den av massinvandringen hårt drabbade kommunen Ånge kommer nu alltså ytterligare ett asylboende att öppna ca 6 mil sydost om Ånge. Företaget Söderman och Pike Handelsbolag och har sitt huvudsäte på Svampvägen 7 A i Uppsala.

Fastigheten i Naggen innehåller 13 rum och är på 450 kvm och har en biarea på 200 kvm.

Företaget kommer enligt företagsbeskrivningen att bedriva:

Bedriva undervisning och social verksamhet för ensamkommande flyktingbarn.

En Sverigedemokrat som bor i närheten skrev på sin facebooksida:

Det här är i närområdet.. ett par mil upp i skogen, från där jag bor. Nästan löjligt nu vad de pular in flyktingar samt ensamkommande överallt. Folk gör sig förmögna och spelar goda samtidigt. Hyckleriets tid måste vara nu. De smäller upp boenden överallt. Samtidigt håller landet på gå under.. systemkrasch de luxe.

Människor som ger sig in den lukrativa asylbranschen och skor sig på en politik som skadar Sverige är hänsynslösa. De bidrar till förstörelsen av vårt land. Utöver många asylprofitörer har vi många politiker som på ett mycket medvetet sätt förstör Sverige.

Det värsta är att politikerna inte bryr sig om ifall väljarna accepterar den politik som på sikt leder till att svenska folket blir i minoritet i sitt eget land. Asylprofitörerna bryr sin ännu mindre, de tar bara hänsyn till att de kan tjäna pengar och bryr sin inte om ifall Sverige går under.

De som förstör Ånge är främst följande politiker:

Sten-Ove Danielsson (s)
Åke Nyhlén (s)
Kjell Grip (kd)

Socialdemokraterna har 18 mandat i kommunen av 35 mandat. SD har bara 3 vilket bäddar för att Socialdemokraterna kan förstöra kommunen så mycket de vill.

Sten-Ove Danielsson är mycket aktiv på det områden och välkomnar hela världen till Ånge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s