Polisen varnar – kaos på Susanne Arkrots hotell i Åre #asylkaos

Det råder mer eller mindre totalt kaos på asylboendet Continental Inn i Åre. Polisen i Jämtland har tvingats gör så många utryckningar till asylboendet i Continental In att de nu går ut och varnar för att situationen är ”otillfredställande”.

Det betyder att situationen egentligen är katastrofal.

Polisen gör med jämna mellanrum utryckningar till asylbonden i Sverige vilket visar vad slags människor vi får in i landet. Det är bråk, hot, slagsmål, skrik och gap, misshandel, skadegörelse och mycket annat. Ofta missnöje med maten, avstånd till affären, kylan, personalen eller något annat som de klagar på.

Vi har fått in människor i landet som inte borde fått sätta sin fot här.

Åre Continental Inn på Regnbågsvägen 1 i Åre är jämtlands näst största asylboende. Från början skulle man ta emot drygt 172 asylsökande, men nu visar det sig att det finns 600 platser för asylsökande på hotellet. Och det är ständigt bråk och oroligt där.

are_continental_inn1are_continental_inn2

Chefen för Årepolisen, Erik Lennemar, säger till lokalmedia:

Jag tycker inte det är ett bra koncept att ha så många människor samlade under de omständigheter som är.

Han ska ha en eloge för att han vågar framför kritik, det är inte många som vågar det i feghetens förlovade land.

are-continental-inn-jt

I styrelsen för Åre Continental Inn AB finns enligt allabolag.se Marie Susanne Arkrot, Tommy Nils Ronald Sunesson och Roland Peter Eriksson.

Här har vi att göra med människor som är fullkomligt hänsynslösa och är beredda att sälja ut sitt land bara för att kunna leva lyxliv själva för pengar som kommit från en smutslig asylhantering.

are_continental_inn

Susanne Arkrot har uppdrag i 21 bolag i fastighetsbranschen. (Här är hennes familjs instagram. Av bilderna att döma har de rest jorden runt ett antal gånger. Bilderna ger en skrämmande inblick i en asylprofitörs lyxvardag.)

Susanne Arkrot är alltså en av de värsta asylprofitörer vi har i landet. Bara Bert Karlsson och några till överträffar henne när det gäller stordrift för asylsökande.

Det är inte bara asylboendets storlek i sig som är skrämmande med flera hundra migranter från tredje världen, utan det uppenbara i att man ägnar en stor del av sitt yrkesliv åt att medverka till förstörelsen av vårt land.

Det var inte för så många decennier sedan folk i allmänhet kände en viss solidaritet med den egna nationen och även handlade därefter. Idag är det i stället enbart solidaritet med den egna plånboken som gäller och det är därför vi har en växande asylindustri som består av människor som skiter i vad som händer med Sverige, bara de kan fylla sina egen plånbok – oavsett konsekvenserna för landet.

Hur känns det Susanne Arkrot att medverka till att skapa så många problem för invånarna i Åre och i övriga Sverige? Har du inget som helst samvete mot det land du lever i, eller är du i sådant behov av pengar att du måste sälja ut ditt land?

susanne_arkrot_saltsjo_boo
I den här bunkerliknande lyxvillan i det helvita och från mångkultur befriade Saltsjö-Boo bor Susanne Arkrot.

Den asylinvandring vi har i Sverige är kvalificerat landsförräderi. Om tio år är svenskarna i minoritet i sitt eget land. Det beror på politiker som styr landet, men även på sådana som du. Det gör dig till en ytterst tvivelaktig figur som endast förtjänar att bojkottas i alla dina verksamheter.

Vem bekostar alla utryckningar som polisen får göra till ditt hotell? Ska skattebetalarna tvingas står för kostnaderna för den verksamhet som du tjänar pengar på – även det skattemedel? När tänker du och dina övriga styrelsemedlemmar gå ut till invånarna i Åre och be om ursäkt för vad ni ställt till med?

Fattar du inte att svenska folket har fått nog av vanstyrande politiker och läskiga asylprofitörer? Det bästa vore nog om hotellet kunde rivas nu när det är så förstört.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s