”Ett hotell i Åre”

I natt kallades polisen till ”ett hotell i Åre” med anledning av ett bråk på hotellet. När polisen kom dit visade det sig att en man hade knuffat en kvinna som skadat sig i fallet.

Så här ser händelserapporten ut på Polisen Jämtlands hemsida:

are-jamtland

Den som läser detta får ingen som helst uppfattning om något annat än att bråket kan ha förekommit på vilket hotell som helst och att de inblandade kan ha varit vilka som helst, kanske vanliga svenskar.

Men i den nya Sverige där den totalitära statsmakten döljer alla problem som är relaterade till migrationspolitiken så kan det snarare ha varit ett av de vanligen förekommande bråken på asylboendet Åre Continental Inn.

Vad skulle anledningen vara att polisen inte skriver ut hotellets namn? Det kan vara för att dölja något väsentligt, nämligen att migrationspolitiken och asylhotellet i Åre är en enda stor problemhärd. Detta även om händelsen ovan skulle ha inträffat på ett annat hotell.

Statsmaktens agenda är dock sådan att sannningen ändå kommer fram så småningom och folkets dom över det totalitära Sverige kommer inte att vara nådig.

varg_gyllander_svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s