Nytt stort asylboende planeras i Rosenfors i Hultsfred kommun #asylkaos

Hultsfred är känd för den musikfestival som gick av stapeln i kommunen varje år från 1986 till 2009. Även åren 2011 och 2012 genomfördes festivalen, men med färre besökare än tidigare. Sedan flyttade festivalen till en plats nära invandrargettot Märsta norr om Stockholm. Många tror att festivaler av det här slaget kommer att försvinna.

Skälen är att det under de senaste åren förekommit så mycket stök och bråk på sådana festivaler att det inte är så kul för besökarna att vara där. De måste bokstavligen hålla i sina prylar på grund av alla stölder som begås av ”gäng” som smyger omkring och ställer till problem.

Idag är Hultsfred känt för sin stora asylmottagning. Kommunen låg förra året som nummer tre på listan över kommuner som tagit emot flest asylsökande per 1 000 invånare.

I den lilla tätorten Rosenfors med ca 270 invånare kan det nu komma 150 migranter från tredje världen.

hultsfred_rosenfors_2

hultsfred_rosenfors_1

Petrus Rhawi och Habib Johanen driver företaget JR Sweden AB. Verksamheten är inriktad på fastighetsbranschen. De har köpt tre fastigheter som stått tomma en tid och är i färd med att rusta upp husen. De säger att de lagt ned 4-5 miljoner på renoveringen av fastigheterna som ligger på Idrottsvägen och Qvarnsövägen.

Upprustningen och investeringen görs för att Rhawi och Johanen avser att öppna asylboende i husen. Ingen bransch är så lukrativ som asylbranschen och den är därför fylld av människor som kan sälja sina egna föräldrar för att tjäna pengar.

Problemet med asylbaronerna är inte att de ibland är driftiga personer som skulle kunna tjäna pengar på vad som helst utan att de ger sig in i en bransch som bidrar till att slå sönder vår svenska nation.

Asylbaronerna struntar bevisligen i konsekvenserna av sina handlingar. Även om de vet att Sverige på grund av deras åtagande kommer att gå under så är det viktigare för dem att fylla sina plånböcker.

Deras handlingar och deras beteende strider mot allt det som handlar om att sträva efter att göra samhället bättre så att våra efterkommande kan få leva i fred och trygghet i ett svenskt Sverige även i framtiden.

Medan Rhawi och Johanen bygger om hus och planerar asylboende i Rosenfors så kan man vara ganska säker på att svenskarna i trakten på sin höjd gnäller lite över det annalkande intrånget i vår nation, ett intrång som är oönskat och som många kallar för våldtäkt på Sverige. Det vanliga scenariot är att vi backar, ger efter och inte bjuder på verkligt motstånd mot politiker eller andra som begår dessa övergrepp mot Sverige och mot svenska folket.

Vi föreslår att ni som bor i området visar lite civilkurage och gör något innan Sverige drunknar av den migrantvåg som väller in över landet. Skriv ihop någon text om att ni inte vill ha något asylboende i Rosenfors och dela sedan ut bladet till alla invånare. Ställ er på torget och visa att ni vågar stå upp för Sverige och inte faller undan för den farliga politiken som driver Sverige mot en avgrund.

Gör något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s