Pite havsbad blir ett Mellanöstern i miniatyr #asylkaos

Sverige styrs av bedragare. Dessa bedragare går dessutom fria. Inte nog med att de är bedragare som går fria, de är dessutom lögnare och samhällssabotörer. De bedragare som styr Sverige samarbetar i sin tur med andra bedragare som inte bara bedrar den infödda befolkningen på sina skattemedel utan också på deras trygghet, rättssäkerhet och rätten till sitt eget land.

Medan Sverige rämnar i sin gamla struktur och migranter från tredje världen tar över ort efter ort så finns det många politiker och asylprofitörer som saknar gränser för var som är moraliskt acceptabelt. Det finns tusentals människor som arbetar dygnet runt för att Sverige ska tas över av kolonisatörer och för att svenskarna ska förlora sitt eget land.

Det finns ingen hejd på vansinnet. Det är som om delar av befolkningen har smittats av ett virus som får dem att vilja ta död på det egna landet.

Nu ska Pite Havsbad bli en jättelik asylanläggning, ett Mellanöstern i miniatyr. Bara en dåre kan komma på idén att upplåta en klassisk badanläggning i Sverige till människor från Afghanistan, Somalia och Irak.

pite-havsbad-1

pite-havsbad-2

Bara en dåre kan komma på något sådant.

Tyvärr finns det gott om dårar i Sverige som skulle kunna sälja sin egen morsa om bara summan var tillräckligt hög. Nu säljer dessa dårar ut sitt land eftersom summan de tjänar på det är så hög. De kan fylla sina plånböcker med råge, men för varje krona de tjänar har de svenska liv på sitt samvete.

De tar nämligen livet av Sverige – det är att betrakta som mord, ett folkmord.

Redan om två veckor kan 1 500 araber och afrikaner ha slagit sig ned i den för många svenskar nästan heliga badorten som ofta skryter med sina många soltimmar. Det gamla helsvenska Piteå blir en afroarabisk ort.

Den tidigare ägaren av Pite havsbad var Hilding Holmqvist Invest AB. I styrelsen fanns Nina Wikstedt (vd), Hilding Holmqvist och Ulla Yvonne Sjölund. När företaget såldes i december 2015 så hemlighöll de inblandade – både säljare och köpare – planerna på vad som skulle hända med havsbadet.

Redan detta hemlighållande var en form av bedrägeri mot hela omgivningen, mot hela Piteå och hela Sverige. Att de inblandade tiger om så stor omvälvning och låtsas som om det bara är en normal affärsverksamhet som ska rulla vidare tyder på någon form av galenskap. Det luktar mycket illa.

tobias_lindfors_pite-havsbad

Den som köpte Pite havsbad heter Tobias Lindfors och sitter som styrelseordförande i Swedish Lapland DMC AB. Andra figurer i styrelsen är Kristofer Lundström och Jan Olov Aspvik. Lindfors har blivit intervjuad av lokaltidningen med anledning av köpet, men inte nämnt ett enda ord om vad som var på gång.

Lokaltidningen frågade Lindfors varför han inte berättat om planerna på att göra havsbadet till en gigantisk asylanläggning.

Linfors svarar:

Av sekretesskäl i avtalet med Migrationsverket. Jag vill också poängtera att planerna på att bli ledande spa-anläggning i Norden kvarstår. Just nu jobbar vi med en skybar inför sommaren.

Men asylanläggningen är inte bara stor då det kan komma över 1 500 migranter dit. Det är en ren kolonisering av en del av Piteå. Inblandade i detta är naturligtvis också Migrationsverket med sin landsförrädiske generaldirektör Anders Danielsson i spetsen.

Tobias Lindfors försöker nu att tona ned vad som kommit fram och säger till lokalmedia:

Vi ska inte driva någon flyktingförläggning på havsbadet. Vi hyr ut delar av hotellet, 200 rum, och 96 bungalows till Migrationsverket. Det här är en unik satsning som innefattar boende och utbildning med målsättningen att snabbare validera kunskaper och integrera människor.

Tobias Lindfors verkar inte riktigt klok. Det är uppenbart så att han ser det hela strikt affärsmässigt och fullkomligt struntar i konsekvenserna av sina handlingar – som asylprofitörer och politiker ofta gör. Han säger vidare till lokaltidningen:

Det är lite kris för Sverige och det behövs anläggningar för att möta flyktingströmmen. För Migrationsverket är havsbadet perfekt. Här finns ledigt boende, konferensdelar, sporthall och så vidare.

Det enda som är kris i Sverige är den politik som Lindfors medverkar till att bedriva när han fyller upp landet och nu Piteå med asylsökande. Det behövs inga ”anläggningar för att möta flyktingströmmen”, det behövs människor som sätter stopp för både den och för människor som Tobias Lindfors, som tror att man hänsynslöst kan köra över en befolkning hur länge som helst utan att det slår tillbaka.

Tobias Lindfors ska naturligtvis stoppas genom att man bojkottar precis allt han håller på med. Det innebär att man bojkottar Pite havsbad helt och hållet och andra eventuella företag som han är insyltad i.

När lokalmedia frågar Lindfors hur mycket pengar han tjänar på affären vill han liksom de flesta andra asylprofitörer inte prata om det – trots att pengar är den enda drivkraften för dessa figurer. Att sälja ut sitt land är inga som helst problem för människor som Tobias Lindfors.

Lindfors säger till lokalmedia:

Jag vill inte prata om pengar. Det är en win-win-situation. Vi får hyra ut delar av anläggningen som ofta står tom vintertid och det ger oss medel att investera vidare i Pite havsbad. Det är också bra för kommunen eftersom Migrationsverket anställer 20-30 personer ute på havsbadet.

Lindfors logik är att det är bra för Piteå att ta emot 1 500 araber och afrikaner för då kan Migrationsverket anställa 30 personer på havsbadet. Det är uppenbart att han är en sådan person som kan konstruera vilka falsarier som helt för att motivera sina handlingar, ungefär som när kriminella skyller på offren eller på samhället för att de begick sina brott.

Tobias Lindfors galenskap visar sig vara värre än väntat. När lokalmedia frågar som sommarsäsongen så svarar han:

Mellan 5 juni och 20 augusti är vi en renodlad turistanläggning. Då placeras flyktingarna på annat håll i anläggningar i närområdet.

Det betyder att han inte drar sig för att behandla de asylsökande som djur som man kan flytta från en hage till en annan efter eget behov. Lika lite som han bryr sig om att fråga svenskarna om de vill ha alla dessa migranter bryr han sig om att fråga migranterna om de vill flyttas runt som kollin.

Det är inte av medmänsklighet han upplåter anläggningen åt 1 500 asylsökande – huvudsakligen män – från tredje världen. Det är för att han kan profitera på den politik som förstör vårt land.

Därmed bidrar även Tobias Lindfors själv till att förstöra vårt land.

Vad tänker Lindfors göra när det uppstår problem på asylboendet av det slag som uppstår på nästa samtliga asylboenden? Kommer han att betala notan för alla polisutryckningar? Kommer han att be omgivningen om ursäkt när de asylsökande ställer till problem i trakten?

Eller kommer han som många andra asylprofitörer gör fullkomligt strunta i att ta ansvar för vad som händer och överlåta det åt polisen, brandkåren, socialtjänsten och andra?

Fy fan!

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Kommunstyrelsen i Piteå består av följande ledamöter:

Peter Roslund (S)
Helena Stenberg (S)
Brith Fäldt (V)
Stefan Askeryd (S)
Anna Bogren Dahlberg (S)
Elisabet Vidman (S)
Lars U Granbergh (S)
Lars-Olof Pettersson (S)
Ann-Louise hagström (MP)
Elisabet Berg (M)
Lage Hortlund (M)
Johnny Åström (NS)
Åke Forslund (FP)
Helén Lindbäck (KD)
Majvor Sjölund (C)

En kommentar på “Pite havsbad blir ett Mellanöstern i miniatyr #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s