Vardag i Stefan Löfvens Sverige #asylkaos

Att en person som Stefan Löfven kan vara statsminister i Sverige är helt ofattbart. De som leder vårt land är huvudsakligen inkompetenta, totalitära och farliga politiker som bryter ned landet på alla områden.

Idag känner nästan alla någon som har drabbats av den politik som påtvingas oss. Offren för politiken som bedrivs är huvudsakligen svenskar och gärningsmännen är huvudsakligen importerade människor – som en dag ska ut härifrån.

Häromdagen berättade en kvinna hur hennes barns bästa vän och hennes kille drabbades en den brottslighet som nu är vardag.

Kvinnan skriver:

Tre invandrarkillar som inte pratade svenska var helt galna, bara slog och slog. Har nu fått höra att flera blivit misshandlade i Kristianstad i går. De var helt galna, slet och slet i hennes hår. Några förbipassernade lyckades avstyra så de stack. Två av killarna blev tagna av polinen och en sitter anhållen. Sjukt… På väg hem igen efter 5 minuter i stan. Idioter hoppar på oss när vi hoppar av bussen från Åhus. Tre killar står och drar mig i håret och sparkar mig i huvudet. Asså förlåt men i Sverige gör man inte så mot kvinnor.

kristianstad_brak

kristianstad_brak2
Resultat av ett helt vanlig överfall på svenskar

I polisens händelserapport från bråket skrevs ingenting om gärningsmännens bakgrund, helt enligt de statliga direktiven om att tysta ned vilka grupper som begår överfallsbrotten i samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s