135 ”ensamkommande” till Lerum #asylkaos

De mer eller mindra galna politikerna i Lerum har beslutat sig för att ta emot 135 ensamkommande. Första tänkte man ta emot 21 migranter, men efter interna samtal och kommunikation med Migrationsverket ökades antalet till 135.

Hela det svenska asylsystemet är ett sammelsurium av virriga och underliga beslut som omprövas och ändras efter behov och sedan döljs för att allmänheten ska få veta så lite som möjligt.

Migrationsverket är Sveriges största maffiaorganisation. Den kontrolleras av regeringen, leds av landsförrädaren Anders Danielsson och utför ett mycket smutsigt hantverk. De ägnar sig ömsom åt hot ömsom åt mutor. De tvingar kommuner att ta emot kolonisatörer och de lockar diverse löst patrask med pengar om de hyser in asylsökande i sina fastigheter, sina hotell, sina vandrarhem eller campingar.

migrationsverket_asylkaos

Migrationsverket måste upplösas och de som har lett den kriminella organisationen måste få kännbara straff den dag svenskarna får tillbaka makten över sitt land.

De kommunalråd som är insyltade i den suspekta asylhanteringen i Lerum är främst Dennis Jeryd (S), Rutger Fridholm (MP), Lill Jansson (L) och Eva Andersson (C).

De avser att sprida ut de asylsökande kolonisatörerna till varenda del av kommunen, något som bekräftas av Eva Andersson (C) som vill ha fri invandring till Sverige. Hon säger:

Det ska finnas nyanlända och ensamkommande i alla kommundelar, det ska inte vara så att det endast är en kommundel som tar emot alla.

När de asylsökande kommer och var de ska placeras är ännu inte beslutat.

Ledamöter i kommunstyrelsen i Lerum:

Dennis Jeryd (S)
Rutger Fridholm (MP)
Henrik Ripa (M)
Klara Martinsson (S)
Olle Adolfsson (S)
Alexander Abenius (M)
Anneli Rhedin (M)
Lill Jansson (L)
Peter Norling (L)
Eva Andersson (C)
Rolf Dahlgren (SD) (Förhoppningsvis är inte är han delaktig i beslutet om asylmottagning.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s