Tar Linda Halla Andréasson ansvar för brottsligheten på Arena hotell i Halmstad? #asylkaos

I natt var det återigen allvarliga bråk på asylboendet Arena i Halmstad som drivs av Sportbaren Arena i Halmstad AB. I styrelsen för Arena finns Leif Tony Christer Andréasson, Jimmy Andréasson, Linda Halla Andreasson.

På asylboendet bor 400 personer.

Det var kl 01.40 natten till onsdag som polisen kallades till hotellet på för femtioelfte gången. Enligt polisens händelserapport var det flera personer i olika grupperingar som bråkade med varandra. När polisen kom dit var minst två personer skadade efter ett knivbråk och hade skärskador på kroppen.

sportbaren_arena_halmstad_1

sportbaren_arena_halmstad_2

hotell_arena_Halmstad-3

En av personerna var medvetslös, men ingen av dem var livshotande skadad. Polisen kunde inte genomföra några förhör på platsen eftersom det behövdes tolkar för att klara ut vittnesmålen.

Enlig lokaltidningen har en man på boendet varit hotfull en längre tid, man ingen har gjort något åt problemet. Linda Andréasson säger att hon skickat rapporter till Migrationsverket och även kontaktat polisen och bett om hjälp.

Linda Andréasson säger till lokalmedia:

Migrationsverket har inte velat flytta på någon eftersom det bara flyttar problemet. Men vi måste ju tänka på de boende och på personalen, de som har drabbats.

Polisen verkar tycka att det är Migrationsverkets ansvar och de i sin tur tycker att det är polisens. Ibland känner jag att de här frågorna hamnar lite snett.

Men kära Linda. Det är DU och dina kollegor Leif Tony Christer Andréasson och Leif Ove Jimmy Andréasson som är problemet. Det är ni som är asylprofitörerna och det är ni som ska ta ansvar för allt som händer på det asylboende som ni tjänar massa pengar på för att nu vill profitera på en sjuk politik.

Det är ganska fräckt att dig att försöka lägga ansvaret för din verksamhet på andra. Alla utryckningar som polisen tvingats göra borde du och dina kollegor personligen betala. Dessutom bör ni be omgivningen om ursäkt för vad ni ställt till med, inte bara för att ni bidragit till att importera problem till Sverige utan för att ni medverkar till att förstöra vårt land.

aren_hotell_halmstad_andreasson-2
Ni borde förslagsvis ställa upp er på torget i stan så att alla kan få se vilka ni är. Häng då gärna upp några skyltar som berättar om varför ni så samvetslöst förstör Sverige.

Fakta om företaget:

Sportbaren Arena i Halmstad, Leif Tony Andréasson, Leif Ove Andréasson och Linda Halla Andréasson. Redovisade 3,9 miljoner i vinst efter finansnetto för 2014/2015.

4 kommentarer på “Tar Linda Halla Andréasson ansvar för brottsligheten på Arena hotell i Halmstad? #asylkaos”

   1. Hej

    För det första så ligger det inte i asylboendets ansvar att de asylsökande ska följa lagar. Det är polis och myndigheter. Vi rapporterade flera gånger om honom. Vi bär inte ansvar för detta. Dock försökte vi från vår sida få honom flyttad.

    Vi som driver asylboende är ju inte de som beslutar att ta in asylsökande. Det är regeringen. Bara för att de bor på vårt hotell så kan ni ju inte lägga något ansvar på oss för Sveriges asylpolitik.

    Jag tycker att du borde lära känna mig och min familj innan du hänger ut oss på det här sättet. Lägg ilskan på rätt ställe.

    Du blandar även ihop oss med en annan familj ang svartbygge. De heter Andreasson men tillhör ej vårt företag.

    Jag blir mycket besviken över det ni skrivit!

    Linda Halla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s