Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland #asylkaos

Gotland har tagit emot flera tusen migranter från tredje världen på kort tid. Gotländska politiker och makthavare som Cecilia Schedin Seidegård och andra rötägg har länge velat fylla upp Gotland med afghaner, somalier, irakier, eritreaner, libaneser, romer och andra folk som inte skulle ha fått tillträde till Sverige om vi hade haft ansvarsfulla politiker i det här landet.

Med tyvärr är vi drabbade av ondsinta politiker och andra makthavare som vill Sverige allt ont i världen. De vill ta död på det svenska folket genom en massinvandring som mest kan liknas vid en invasion. Redan om 10-15 år kommer vi svenskar att vara i minoritet i vårt eget land – om vi inte reser oss mot makthavarna och byter ut dem.

Det är synd om gotlänningarna. De visste inte vad som skulle komma när de ondsinta politikerna fick igenom sin politik och nu har börjat fylla upp hela ön med kolonisatörer, som ska ta över Sverige.

Gotland har inte bara ondsinta politiker utan också ett antal asylprofitörer som vill tjäna pengar på den skadliga politiken som förstör Sverige. En av dem är Bobbo Werkelin som tagit emot 200 asylsökande till Kneippbyn, en annan är Clas Dahlén som också har en asylanläggning på ön.

cecilia_schelin_seidegard_gotland

Det är på grund av dessa människor som vi snart kommer att få se Gotland som en mångkriminell ö snarare än det semesterparadis som det hittills har varit.

Region Gotland har nu beslutat sig för att stänga ungdomsgården Puma på Gråbo i Visby. Det har varit många och stora problem som tvingat fram åtgärden. Från och med fredag och en vecka framåt kommer gården att hålla stängt.

På ungdomsgården i Fårösund har det redan varit stora problem med ensamkommande, vilket kommit fram genom föräldrar till svenska flickor som trakasserats av migranterna.

På Puma i Visby har det varit rena överbeläggningen när stora skaror ensamkommande anlänt, något som orsakat många problem. I går kväll var det ett slagsmål på gården som var så allvarligt att det utreds av polisen.

På ungdomsgården i Fårösund försökte personalen få ungdomarna att inte berättade om vad som hänt när de trakasserats av migranter och det är inte uteslutet att det hänt mer på Puma än vad som kommit fram. Man stänger inte en ungdomsgård en hel vecka om problemen inte är allvarliga.

Det största problemet är att det inte kommer att hjälpa. Cecilia Schedin Seidegård och andra makthavare på ön har importerat problem som man aldrig kan bli av med förrän man skickar hem migranterna till sina hemländer. De problem man nu fått på Gotland kommer i själva verket att accelerera och kraftigt förvärras. De kommer vi att få se redan under kommande sommarsäsong.

Varje person på Gotland som drabbas av övergrepp eller något annat som är relaterat till migrationspolitiken ska skylla på makthavare som Cecilia Schedin Seidegård och asylprofitörerna.

Relaterat:

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Svenska tjejer trakasseras på Gotland

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Asylsökande till Fårö

200 asylsökande till Kneippbyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s