Mytomanen Stefan Löfven om massövergrepp mot kvinnor: ”Inte kopplat till migrationen”

Stefan Löfven som befinner sig på World Economic Forum i Davos där han frotterar sig med makthavare som vill påtvinga sina respektive folk en politik de aldrig har bett om.

World Economic Forum är ett årligt arrangemang som ”samlar inflytelserika företagsledare, internationella politiska ledare, utvalda intellektuella och journalister för att diskutera de mest angelägna frågorna för världen inklusive hälsa och miljö.”

Arrangören är en stiftelse som grundades av Klaus Schwab 1971 Stiftelsens huvudkontor ligger i Cologny i Schweiz men de har också kontor i Beijing och New York. WEF vill knyta samman världens mest inflytelserika ledare och omkring 2 200 deltagare medverkar under mötet. 500 journalister kommer årligen dit.

Vad WEF vill förstår man förstår när man läser mellan raderna på hemsidan och när man ser vilka som är inbjudna. Här samlas människor vill att världen ska globaliseras mera och att det nationella inflytandet ska minska. Gränser ska suddas ut och en global agenda ska spridas över världen. WEF arbetar långsiktigt och tar några små steg i taget för att genomföra det man önskar. Målen är diffusa för utomstående, mer globalisering är huvudtemat.

Sverige har skickat dit en statsminister som utan tvekan är den mest korkade statsminister vi någonsin har haft och kanske den mest korkade statsminister som världen har skådat, men undantag av några afrikanska ledare som skämt ut sig.

Att höra Stefan Löfven uttala sig i en intervju med amerikanska CNBC, som är en stor TV-kanal, kan få vilken klok svensk som helst att skämmas över vilka politiker vi har.

Stefan Löfven intervjuades med anledning av de internationellt uppmärksammade övergreppen mot kvinnor i Europa och Sverige, övergrepp som nästan varenda individ vet begicks av migranter, asylsökande, invandrare då de var väldigt kopplade till företeelser i Mellanöstern.

Även gammelmedia har tvingats erkänna att så var fallet fastän de försökt relativisera brotten genom en rad märkliga påståenden om att ”det är män som våldtar”. I de fall som handlade om massövergrepp i Köln, i Helsingfors och i Sverige så var det den arabiska våldtäktsritualen ”taharrush” som genomfördes när stora grupper av män omringade en kvinna, slet av henne kläderna, misshandlade henne och rånade henne.

Den typen av gruppöverfall mot svenska kvinnor har inte förekommit i svensk eller europeiska kultur, även om den del vänsterdebattörer och feminister, som exempelvis Hanna Fahl på DN, försökt blanda bort korten genom att påstå att så är fallet.

stefan_lofven_migration

Stefan Löfven säger i intervjun:

First I would like to clearify that sexual harassment is not automatically binded to migration and immigration. We have had sexual harassment in Sweden for many, many years, unfortunately. What it now takes is to be very clear that this is not appropriate, it is absolutely out of line and we need to take a very clear message now to show to these young girls and women they are of course entitled to walk in the city, to a consert or whatever to be outside, without sexual harassment. We should not tie that to immigration.

Det är ett märkligt uttalande av Löfven. Frågan han fick av journalisten gällde just massövergreppen mot kvinnor och journalisten visste exakt vad som hade hänt och hur även Sverige är drabbat av migrantrelaterade problem. Hon hade förberett sig. Men Stefan Löfvens svammel liknar mytomanens då han försöker säga allt utom sanningen.

I själva verket är de omtalade massövergreppen ett resultat av migration – de är ett resultat av Stefan Löfvens politik. Men det förnekar mytomanen Löfven.

Löfven upprepar samma lögner som vänsterfeminister gör när de på ett utstuderat medvetet sätt försöker blanda kort korten och jämföra svenskar som (oftast enskilt) begår övergrepp med den nu importerade övergreppskulturen där dussintals män angriper och grovt misshandlar en ensam kvinna.

”We should not tie that to immigration”, säger mytomanen Löfven. Med det är precis vad vi ska göra.

Vi ska också binda den importerade våldtäktskulturen till Stefan Löfven. Det är han som importerat den.

Inte konstigt då om många vill se lögnaren Löfven så här istället för på den position han har idag:

stefan_löfven_skyldig

3 kommentarer på “Mytomanen Stefan Löfven om massövergrepp mot kvinnor: ”Inte kopplat till migrationen””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s