Massiv flygbladskampanj för att upplysa om viktig film #asylkaos

Under fredagskvällen delades ett mycket stort antal flygblad ut i stockholmsområdet, bland annat täcktes en stor del av Sollentuna. Det var startskottet på en omfattande upplysningskampanj i Sverige för att få fler att se den viktiga filmen ”With Open Gates”, som redan setts av miljoner människor.

I Sverige är det i stort sett bara läsare av alternativ media som sett filmen. Nu vill personerna bakom kampanjen sprida information om filmens viktiga innehåll – och var man kan se den – även till vanliga hushåll ute i landet.

Kampanjen består av ett flygblad med tryck på båda sidor där man får kortfattad information om filmen och vad som händer i Europa. Filmen lades upp på Youtube i oktober förra året och blev en av de mest spridda filmerna på nätet om migrationspolitiken.

På bara några veckor hade den setts av miljontals människor. På grund av vissa rättigheter för musiken som fanns i filmen tvingades upphovsmännen ändra i innehållet och ta bort delar av bakgrundsmusiken.

Därför är de versioner som ligger spridda på nätet delvis censurerade. En av få platser där filmen ligger i sitt originalutförande är på den stora amerikanska nyhetssidan Breibart.

Man når den ocensurerade versionen av filmen via asylinvandring.se

Filmen visar det asylkaos som råder i Europa där ursprungsbefolkningen hotas i land efter land av massinvandring och politiker som kör över sina medborgare.

Kampanjen som alltså inleddes idag kommer att pågå intensivt under en längre tid, så det är ingen liten kampanj.

Andra typer av kampanjmaterial är på gång, och vi kommer att berätta här på Asylkaos.se om alla aktiviteter som vi får reda på.

Det kommer att pågå kampanjer fram till försommaren.

Vad som händer sedan är oklart just nu eftersom ingenting är bestämt ännu, men vi hoppas verkligen att intresset för att sprida alla typer av material växer i takt med att vi rapporterar om vad som görs och händer. Det behövs verkligen, det är nödvändigt.

Om det finns intresse för att på allvar rädda Sverige så kanske det blir en fortsättning efter sommaren.

Kampanjen är inte en del av någon organisation utan ett medborgarprojekt med huvudsakligt syfte att väcka fler människor till insikt om det politiska vansinne som präglar Sverige och Europa idag.

Alla som vill kan bidra med en slant för att täcka kostnaderna för kommande kampanjer.

Varje krona går oavkortat till kampanjmaterial.

asylinvandring-se1

asylinvandring-se2

asylinvandring-se4

Kampanjmaterial som just nu delas ut till tiotusentals hushåll.

 

One thought on “Massiv flygbladskampanj för att upplysa om viktig film #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s