Nytt asylboende i Kungsgården i Sandviken #asylkaos

När media ibland rapporterar om att nya asylboenden ska öppna så förekommer i stort sett aldrig några som helst invändningar mot det ingrepp i det svenska samhället som ett asylboende faktiskt är.

Medias agenda är att framställa ett blivande asylboende som något helt naturligt, som något vi alla är skyldiga att acceptera eller sympatisera med. Vi får aldrig veta vad blivande grannar tycker, såvida det inte handlar om grannar som välkomnar sådana boenden, då lyfts de fram för att medverka i propagandan kring asylpolitiken.

Vi får aldrig veta hur asylpolitiken lokalt eller nationellt på verkar samhället när det gäller ekonomi, social trygghet, kriminalitet, demografi eller yttrandefrihet och demokrati.

Media lägger locket på alla kritiska följdfrågor som borde komma när man bedriver en politik som slår sönder landet och förvandlar det tidigare etniska homogena Sverige till ett mångkriminellt allemansland.

Svenska folket är offer för den politiken eftersom det är vi som trängs undan i vårt eget land.

herrgardsvagen4-kungsgarden-sandviken1herrgardsvagen4-kungsgarden-sandviken2

Inom några månader kommer ett asylboende att öppna på Herrgårdsvägen 4 i Kungsgården i Sandvikens kommun. Mannen bakom det blivande asylboendet är Hayssam Mustafa Mohamad som har drivit andra företag tidigare och driver idag Klackbaren i Gallerian i Sandviken. Nu har han liksom många andra upptäckt att man kan tjäna stora pengar på den smutsliga asylpolitiken.

De som startar asylboenden bryr sig inte om att deras verksamhet förstör Sverige, de bryr sig i första hand om sin egen plånbok och tar inga andra hänsyn. De bryr sig inte vad omgivningen säger och de bryr sig inte om att vårt land bryts ned av massinvandring.

När boendet blir beviljat kommer det att ligga i samma lokaler som det nu stängda HVB-hemmet Kungsgårdens ungdomscenter. Centret stängdes i september 2015 efter missförhållanden och dåligt bemötande av dåvarande ägaren Agne Larsson.

Det gamla HVB-hemmet hade även tagit emot ”ensamkommande” utan att ha tillstånd för det. Rent allmänt var det stora problem och många klagomål som slutligen ledde till att hemmet stängdes. Nu ska samma lokaler användas för Hayssam Mustafa Mohamads verksamhet.

Det kommer att bo ca 25 afghaner, somalier, irakier eller andra folk på boendet. Enligt lokalmedia kommer Johnny Larsson som driver restaurangverksamhet i Sandviken också vara med och samarbeta med Hayssam Mustafa Mohamad på något sätt. Larsson drev tidigare en thairestaurang och miste 2009 sitt tillstånd för att sälja alkohol.

Johnny Larsson är idag inblandad i företaget AD Invest AB som äger Trebo Hotell och Restaurang på Årsundavägen 100. I styrelsen för AD Invest finns Anneli Elisabet Dalsäng, Erik Christopher Dalsäng och Johnny Karl Erik Larsson.

bojkotta-foretag-som-forstor-sverige_1

Några av politikerna som förstör Sandviken:

Peter Kärnström (S)
Kerstin Almén (S)
Hans Olsson (M)
Stefan Wigö (S)
Tommy Johansson (S)
Anncharlott Eimasdotter (S)
Ingrid Hedin Amrén (S)
Carl-Ewert Ohlsson (C)
Rejn Karlgren (MP)
Per-Ola Grönberg (L)
Urban Nilsson (M)
Jonas Klang (M)
Lillemor Mauritzdotter Nylén (V)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s