Stor asylmottagning till Kungsbacka #asylkaos

Sverige är verkligen ett dårhus. 318 ”nyanlända” ska komma till Kungsbacka i år. Det förutom andra asylsökande och migranter som kommer till kommunen. Att det sannolikt blir betydligt fler vet vi redan nu, men sättet hela invasionspolitiken genomförs på är en studie i galenskap. En myndighet – i det här fallet Länsstyrelsen – tilldelar ett län och en kommun ett visst antal migranter som de sedan måste ta emot vare sig de vill det eller inte.

Att ”tilldela” någon något låter som om man delar ut bröd till svältande. Det låter som om den som tilldelas något riktigt längtat efter det som tilldelas. Språket kring asylhanteringen är orwellianskt då man lindar in en totalitär politik i begrepp som ”hjälpa”, ”ta ansvar”, flyktingar” och annat som mest syftar till att övervinna motstånd mot massinvandringen.

Media och politiker arbetar i symbios för att tillsammans genomföra den mest skadliga politiken som någon sin har bedrivits i Sverige. Det är en totalitär politik som påtvingas folket av totalitära politiker och myndigheter. De har aldrig frågat folket om de är bredda att låta sin nation gå under och ersättas av folk från tredje världen. Det är nämligen precis vad det handlar om, ett folkutbyte av gigantiskt slag som inte har någon motsvarighet i vår historia.

Kommunalrådet Ulrika Landegren (L) är en av politikerna som välkomnar invasionen och säger att ”Kungsbacka har goda förutsättningar att klara uppgiften på ett bra sätt”. Vad hon menar med det är oklart eftersom hon inte har en aning hur det ska gå, vad det kostar, vilka som påverkas negativt eller hur folk som påtvingas den här politiken reagerar.

Landegren säger att kommunen nu måste satsa på att hitta bostäder åt migranterna och att man måste bygga fler bostäder – inte åt svenskarna utan åt de kolonisatörer som ska ta över landet.

Liksom i många andra kommuner påverkar mottaningen också skolan. I flera kommuner finns det nu skolklasser där hälften av eleverna plötsligt utgörs av afghaner, somalier, irakier eller andra folk som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land. Antalet migranter som börjar skolan kommer att påverka hela Kungsbacka och det kommer att bli många och stora problem när konflikter uppstår – för de kommer automatiskt med den här typen av massinvandring.

Kommunen kommer att sprida ut migranterna över hela kommunen så att ingen som bor i Kungsbacka ska slippa konfronteras med dessa människor – som inte hör hemma i Sverige.

De kommer till Älvsåkerskolan, Hålabäcksskolan, Frillesåsskolan, till de båda Åsaskolorna och en rad andra skolor. Kullaviksskolan, Säröskolan, Toråsskolan, Kapareskolan och Varlaskolan har redan tvingats ta emot asylelever.

Politikerna i Kungsbacka är stolta över att den egna kommunen snart tas över av kolonisatörer. Det är bara en fråga om tid innan de är i majoritet. Man räknar med att svenskarna kommer att vara i minoritet i sitt eget land om ca 10-15 år.

Svenskar! Det är dags att reagera nu!

kungsbacka

Politiker som förstör Kungsbacka:

Hans Forsberg (M) ordf
Fredrik Hansson (C) 1:e vice ordf
Eva Borg (S) 2:e vice ordf
Lisa Andersson (M)
Thure Sandén (M)
Anders Ekström (M)
Kalle Sundvall (M)
Marianne Kierkmann (M)
Peter Söderberg (M)
Kristina Karlsson (C)
Ulrika Landergren (L)
Johan Tolinsson (S)
James Kujansuu (SD)
Emma Vildstrand (MP)
Roger Larsson (KB)

Relaterat:

Onsala herrgård blir asylboende

Modellflygklubbens hus tar emot asylsökande

Tofta Snickeri driver asylboende

One thought on “Stor asylmottagning till Kungsbacka #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s