Ammarnäs i Sorsele med 85 invånare får över 100 asylsökande #asylkaos

Sorsele är en kommun med invånare som kanske inte borde ha rösträtt. Det finns i alla fall goda skäl att ifrågasätta att över 35 procent av väljarna i Sorsele röstade på Socialdemokraterna och över 26 procent röstade på Vänsterpartiet. Dessutom röstade 17 procent på det massinvandringsförespråkande Centerpartiet som vill ta emot över 20 miljoner invandrare till Sverige.

Sverigedemokraterna fick 6,40 procent, bara ca hälften av riksgenomsnittet. Det betyder att väljarna i Sorsele kan tänka sig at ge bort sin kommun till vem som helst och är beredda att själva gå under.

Eller så är väljarna lurade av makthavarna och så godtrogna att de litar på dem. Det är svårt att säga vilket, men nu sitter Sorsele snart i skiten ordentligt. Sorsele är en liten kommun med 2 500 invånare.

I Sorsele ligger småorten Ammarnäs med ca 85 invånare. Nu har en Mats Janson kommit på den förträffliga idén att öppna ett asylboende i Ammarnäs.

Mats Jansson driver Sogima Invest AB vars verksamhet är att:

Erbjuda privatpersoner, företag och personer som sökt asyl i Sverige olika former av boende så som lägenheter, kollektivt boende med självhushåll eller kollektivt boende med helpension.

I styrelsen för Sogima Invest AB finns Mats Tommy Jansson, Christer Lars Carlkvist, och Maud Laila Christina Löfstedt. Företaget har sin hemvist på Köpmangatan 21 A i Ludvika, men vill nu av någon anledning öppna asylboende i Ammarnäs.

Vi har återigen att göra med människor av det samvetslösa slaget som kan sälja ut sitt land bara för att fylla upp den egna plånboken. Mats Jansson håller nu på att förbereda ett asylboende i Ammarnäs och räknar med att det ska bli klart till våren. Det kan bli omkring hundra asylsökande, kanske fler.

ammarnas_sorseleKommunalrådet i Sorsele heter Kjell Öjeryd och är vänsterpartist. Han är mycket glad över Mats Janssons initiativ, men är förmodligen totalt förvirrad och sin vänsterpolitik och tror att asylmottagning innebär några som helst fördelar.

Att asylmottagning enbart har nackdelar har han inte förstått. Asylmottagning kostar pengar, skapar social oro, ökar otryggheten i samhället, bidrar till demokratins urholkning, brottsligheten blir grövre i samhället och dessutom trängs svenskarna undan i sitt eget land.

Om invånarna i Sorsele hade fått folkomrösta om mottagningen så att beslutet var förankrat bland folket hade det varit en sak, men de totalitära politikerna som styr i Sverige vill inte att folket ska något inflytande över den livsfarliga invasionspolitiken.

Det förvirrade kommunalrådet Kjell Öjeryd säger till lokalmedia:

Vi behöver alla jobb vi kan få hit och det här kan t o m bli en möjlighet att flytta till Ammarnäs för sin försörjning.

Öjeryd kanske inbillar sig att Janssons företag är en vinstmaskin som skapar pengar och jobb hur som helst. Det är i själva verket en förlustmaskin som dränerar svenska skattebetalare på sina pengar. För mindre pengar än vad man lägger ned på en asylanläggning hade man kunna starta upp ett riktigt företag som skulle kunna bli självgående och även generera vinst, men vänsterpartister tycker tydligen det är helt normalt att kasta massa skattepengar i sjön på diverse sociala och farliga experiment.

Nu kan i alla fall de som röstat på sådana politiker glädjas åt att få sällskap av afghaner, somalier, irakier, eritreaner och andra folk från bortre och främre orienten. Om ni sedan får problem med dem så är det ert eget fel. När svenskarna är i minoritet i sitt eget land vet ni att ni är medskyldiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s