Det nya Sverige: Sjuk man rånades i hiss

Sverige ett paradis för det importerade kriminella patrask som överfaller, rånar och misshandlar svenskar varje dag i vårt land. Först och främst har vi en lagstiftning som belönar gärningsmännen med några månaders pensionatsvistelse så att de kan äta och vila upp sig inför nästa arbetssäsong.

Åker de fast så riskerar de bara att få gratis mat och husrum en tid. Risken att åka fast är dock väldigt liten eftersom svenska polisen har satt i system att inte uppge signalement på gärningsmän. På det sättet slipper staten bekosta någon pensionatsvistelse, det är billigare för staten att låta dem gå fria än att ge dem tre månaders mat och husrum. Sedan skäms ju staten en del över att brottslingarna i så hög grad är icke-svenskar och vågar inte sätta ut signalement, eftersom det i sig är en slags konsumentupplysning för den politik som bedrivs i Sverige.

Så staten lägger locket på.

I går skulle en 68-årig sjuklig man ta hissen sitt bostadshus på Norra Skolgatan i Malmö. Två män i 25-årsåldern kom då in i hissen och slog omkull mannen och tog en väska som han bar. Väskan innehöll bl.a. en plånbok och ett par glasögon.

Som vanligt uppger polisen inget signalement på gärningsmannen, vilket skulle kunna underlätta ett gripande.

varg_gyllander_svd

One thought on “Det nya Sverige: Sjuk man rånades i hiss”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s