Oroande överfall på unga tjejer i Göteborg #asylkaos

Det är inte bara kvinnor som blir överfalla och det är inte bara i Göteborg det sker överfall. Det är i hela Sverige och det är nästan alltid relaterat till massinvandringen.

Men varje gång det sker är en gång för mycket oavsett gärningsmännens bakgrund.

I natt blev tre unga tjejer överfallna på Fiolgatan i Göteborg. Tre killar kom fram till dem och började helt oprovocerat slå och sparka dem. Gärningsmännen var mellan 15-20 år och maskerade.

Polisen säger till lokalmedia att de inte har mycket annat att gå på än ”att de pratat svenska och att de var maskerade”. Gissningsvis har vittnen eller de angripna tjejerna haft en uppfattning om ifall de var etniska svenskar eller inte.

varg_gyllander_svd

Några sådana uppgifter har varken media eller polisen gått ut med. Att gärningsmännen skulle vara etniska svenskar är i stort sett uteslutet. Polisen betraktat detta som ett spaningsärende och kommer att granska övervakningskameror för att hitta dem.

Under natten angreps ytterligare en kvinna i Göteborg. Hon blev misshandlad och tog sig själv till akuten eftersom hon hade skador. Inga uppgifter om gärningsmän eller signalement finns att tillgå.

Den är typen av råa överfall på enskilda medborgare blir bara värre och värre. Nu hjälper det inte ens att ha sällskap för att skydda sig vilket överfallet på de tre tjejerna visar.

Sverige har blivit ett farligt land och den utvecklingen ligger politikerna från Socialdemokraterna och Moderaterna bakom. Lika medskyldiga är dock politiker från övriga partier utom SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s