Anonym polis varnar för att vistas i centrala Stockholm

Att Sverige blir mer och mer farligt är inget nytt. Det är som allvarligt och problematiskt är att politiker och media döljer sanningen om den vansinniga invandringspolitiken som de propagerar för.

De vill ha näst intill öppna gränser och ”fri rörlighet”. Vi har i praktiken inga gränser alls då vårt territorium är öppet för vem som helst. Alla normala gränskontroller där man visar pass har upphört medan man samtidigt kontrollerar alla svenskar som ska resa på semester så noga att irritation uppstår. Idag berättade f.d. skådisen Ulf Brunnberg om att han tvingade ta av sig hängslen och skärp när han skulle genom säkerhetskontrollen på Arlanda.

Vi som reser mellan länder på semester eller i jobbet kontrolleras in på bara skinnet, samtidigt som det väller in folk i landet som inte kontrolleras alls. Nu säger man att flygsäkerheten är viktigt – och det är den. Men anledningen till alla dessa intima kontroller på flygplatserna är en följd av just den fria rörligheten över gränserna där våra (tidigare väl fungerande civiliserade) länder fått in folk som inte har här att göra. På 1960-talet var det ingen som behövde ta av sig skorna eller sina hängslen vid en flygplats och det berodde på att vara länder fortfarande var trygga och fungerade som länder ska göra, med passkontroller, visum och annat.

I takt med de öppna gränsernas politik, som är ett påbud från farliga makthavare, så drabbas vi av mängder av problem. Det finns inga etniska svenskar som skulle spränga ett flygplan i luften. Däremot är vi naiva och tror gott om andra människor och släpper in dem i vårt land när vi istället borde sätta stopp för dem, inte minst nu är vi är utsatta för en invasionsliknande politik som kan leda till vår undergång.

Varje dag kommer nya personer som kan vittna om hur farligt Sverige har blivit på grund av massinvandringen. Men media och politiker tiger och låtsas som om allt är frid och fröjd och att kolonisatörerna som kommer hit är vinstmaskiner som förgyller landet med sin närvaro.

När man hör politiker i TV blåljuga om tillståndet i landet så vill man slå TV:n i bitar och elda upp smulorna så att ingenting finns kvar. TV är ett fenomenalt viktigt och samtidigt farligt instrument i händerna på fel personer.

anonym_polis-Stockholm

I Sverige har lögnare, dårar och illasinnade människor makten över vår viktigaste nyhetsförmedling – TV. Det är bara ibland någon liten sanning sipprar fram här och där.

Idag till exempel.

SVT Nyheter berättar nu öppet att polisen i Stockholm inte längre kan göra sitt jobb. Orsaken är alla importerade kriminella ungdomar från Nordafrika som härjar i city. SVT skriver:

Frågan är minerad mark, men problemet med de unga marockanska männen som håller till i centrala Stockholm är inte obekant.

Beräkningar gör gällande att hundratals unga män från Marocko och andra länder i Nordafrika finns i Sverige just nu. Och gruppen är ett problem för polisen och andra myndigheter.

TV-kanalen har varit i kontakt med en polis som berättar om situationen i Stockholm. På grund av det rådande åsiktsförtrycket i det totalitära Sverige känner sig polisen tvingad att vara anonym. Men han säger ändå något viktigt:

De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här.

Vi har alltså ett problem som varje polis känner till, men bara en bråkdel av allmänheten vet något om – den bråkdel som läser alternativa medier. Den stora delen av allmänheten svävar i okunnighet om allvaret i de migrationsrelaterade problem som vi har i landet. De fattar ingenting och tror det är rasism att påpeka att vi har problem med människor som inte borde ha släppts in i vårt land, men som ändå har kommit hit för att den okunniga delen av allmänheten har röstat på politiker som vill ha öppna gränser, trots att öppna gränser är ett problem, inte en tillgång.

Bristen på kunskap om invandrarrelaterade problem beror på att SVT och andra medier aldrig informerat allmänheten om läget utan hållit oss ovetande om situationen av politiska skäl. SVT är en del av totalitär maktapparat och går alltid den makthavande elitens ärenden. Enstaka ljusglimtar kan förekomma, men de är sällsynta undantag – som idag på SVT Nyheter.

När kanalen frågar polisen hur arbetssituationen ser ut i Stockholm så svarar han:

Den är katastrofal.

Och han lägger till:

Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra.

Det som varje polis känner till och har känt till länge har de stora medierna dolt för oss andra. Inte nog med att enskilda poliser går på knäna i den jobbiga arbetssituationen, samhället som helhet drabbas när tryggheten på gator och torg försvinner och den myndighet som ska hålla ordning på buset inte längre klarar sin uppgift.

Myndigheterna vet inte hur de ska hantera dessa problem, men en åtgärd skulle kunna var att sätta bråkmakarna på en buss och släppa av dem hemma hos Stefan Löfven eller andra makthavare som vill ha alla dessa farliga människor i vårt land. De kan hysa in dem i sina hem istället för att tvinga oss andra att ha dessa oönskade element i våra hasor.

Det enda realistiska åtgärden är att samla upp dem i läger där de får bo tills de kan utvisas. Människor av det här slaget ska inte kunna röra sig bland normala människor i samhället. De ska inte befinna sig i Sverige.

En kommentar på “Anonym polis varnar för att vistas i centrala Stockholm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s