Bill Gates vill ha ännu mer öppna gränser – ser Sverige som föredöme

Det finns gott om människor som svävar uppe i det blå och inte har någon kontakt med verkligheten. De sitter på sina piedestaler, rika och mäktiga, tar limousinen till jobbet och flyget till någon paradisö som de äger när de behöver rekreation.

De sitter där uppe och pekar finger åt vanliga människor som försöker att få vardagen att gå ihop. Deras syn på samhället är ofta minst sagt komplex eftersom de saknar sinne för proportioner och är antingen dåliga på att göra enkla analyser som rör politiska frågor.

De är ofta globalister som visar förakt för nationer, traditioner, folk och kulturer. De mäter allt i siffror och pengar och saknar förståelse för den historiska utveckling som ledde fram till 1960-talets välstånd i världen som också inkluderade trygghet, förankring i det förflutna och respekt för tidigare generationers umbäranden.

Globalisterna höll nyligen möte på World Economic Forum i Davos. På mötet fanns världens ledande globalister. En av dem var Bill Gates.

Han framförde på mötet åsikten att USA borde ta efter Sverige och Tyskland och öppna dörren för fler asylsökande migranter.

”Jag tycker att USA borde föregå med bättre exempel genom att ta in fler flyktingar. Vi har kapaciteten även om det inte är enkelt. Jag anser att Tyskland och Sverige bör gratuleras för att de är mer av en öppen dörr”.

Ingen journalist eller annan person har såvitt känt argumenterat emot Gates eftersom de stora medierna går i samma riktning som globalisterna och ofta ägs helt eller delvis av företag som vill riva nationsgränser och öppna dörrarna för storskalig invandring.

Många invandringskritiker river sig i håret av förtvivlan när det hör sådana som Gates eftersom de skulle vilja fråga honom varför han vill öppna gränserna. Vi som drabbats av den politiken vet ju att den inte har några fördelar alls. Men Gates kanske hoppas få sälja fler datorer eller andra varor. Han vill förmodligen se marknaderna svälla. Mer prylar ska ut och större vinster ska genereras när befolkningarna ökar. Det kan vara en del av hans motiv.

Det betyder att han saknar förståelse för hur mänskliga samhällen fungerar. Vi är inte robotar som ska arbetar i företag som globalisterna äger eller kontrollerar. Vi är människor och behöver ett sammanhang för att kunna fungera väl. Sverige och andra homogena nationer är ett resultat av en lång utveckling som sträcker sig tusentals år bakåt i tiden, ja tiotusentals år. Vi har lärt oss att fungera väl tillsammans under tidens gång när vi generation efter generation slipats in i ett homogent samhälle där vi respekterar varandra för att vi hör ihop. Folket har helt enkelt förädlats och nu kullkastas resultat av den förädlingen med hjälp av massinvandring från tredje världen, som kommer att sänka kvaliteten på vårt samhälle.

Det lyckade folkhemmet är nu på väg mot sin undergång för att vi varit godtrogna och hamnat i händerna på krafter som vill upplösa våra nationer. Globalisterna är farliga för att de ha så stor makt och utövar sin makt med hjälp av medlöpare som försöker implementera den globalistiska agendan över huvudet på folk.

När Bill Gates nu hyllar Sverige för sina öppna dörrar, så är det inte ”Sverige” han hyllar utan de totalitära politiker som genomfört den öppna dörrens politik mot folkets vilja. Bill Gates vet ingenting om hur de traumatiserade svenskarna eller tyskarna upplever sina makthavare. Han bryr sig inte ens om att fundera över det.

Han vill nämligen liksom andra totalitära makthavare genomföra sin agenda oavsett vad folket tycker om den. Han vet dessutom att han har globalistiska medier på sin sida som aldrig kommer att ifrågasätta hans eller övriga globalisters agenda.

Vi försökte hitta en enda stor tidning som kritiserade Gates för sitt hyllande av öppna-dörrar-politiken. Det har inte lyckats och kan bara bero på att media har en liknande agenda.

På det kristna nyhetssidan True News fick han kritik för att han blundat för konsekvenserna av sina åsikter. Och varför ska USA som har över 300 miljoner invånare öppna för att ha emot ännu fler invånare, dessutom från tredje världen?

Dessa globalister är livsfarliga. De från Sverige som deltog på Davosmötet förra veckan var följande personer. Av någon anledning finns inte statsministern med på listan trots att han var där. Inte heller Carl Bildt finns med på listan, men han var också närvarande.

Niklas Gustafsson, AB Volvo
Lotta Edling, Dagens Industri
Peter Wolodarski, Dagens Nyheter
Thomas von Koch, EQT Partners AB
Frank Vang-Jensen, Handelsbanken
Pankaj Tagra, HCL Technologies Ltd
Jacob Wallenberg, Investor AB
Peje Emilsson, Magnora AB
Christian Clausen, Nordea Bank AB
Daniel Sachs, Proventus AB
Annika Falkengren, SEB
Johan Karlström, Skanska AB
Peter Wallin, Skanska AB
Dan Sten Olsson, Stena AB
Dan Smith, Stockholm International Peace Research Institute
Johan Rockström, Stockholm Resilence Centre
Ulf Ewaldsson, LM Ericsson
Helena Norrman, LM Ericsson
Ulf Pehrsson, LM Ericsson
Hans Vestberg LM Ericsson
Elaine Weidman Grunewald, LM Ericsson
Johan Dennelind, Telia Sonera AB
Karl-Petter Thorwaldsson, LO
Magnus Hall, Vattenfall AB
Lars G. Nordström, Vattenfall AB

 

 

2 kommentarer på “Bill Gates vill ha ännu mer öppna gränser – ser Sverige som föredöme”

  1. Ok, Bill pay the bill! You have money….nå i alla fall MS-aktier som givetvis skulle rasa som ett korthus om han började sälja i stor skala!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s