Det nya Sverige: Elva inbrott på en vecka i Norrtälje

Det sveper en inbrottsvåg över hela landet. En inbrottsvåg som allmänheten inte ska få veta så mycket om. Sverige har aldrig varit helt förskonat från inbrott, men det fanns en tid när de var så sällsynta att folk inte brydde sig att låsa dörren om de lämnade hemmet några timmar.

Den inbrottsvåg vi ser idag har kopplingar till de öppna gränserna när kriminella kan komma och gå som de vill och ingen har kontroll över vilka som befinner sig i landet. Inbrottsvågen är i praktiken orsakad av våra politiker och varje offer för den pågående inbrottsvågen borde ställs sina politiker till svars.

Norrtälje är en landsbygdskommun norr om Stockholm där invånarna för inte så länge sedan var förskonade från mångkriminell brottslighet. Under den senaste femårsperioden har politikerna i Norrtälje öppnat upp för stor asylmottagning med 5-6 asylboenden på ganska kort tid. Nu räknar man med att antalet asylboenden kan fördubblas under 2016.

Politikern tar ingen hänsyn till den folkliga opinionen som inte vill ha sådana boenden i sin kommun. Bästa garanten mot mångkriminella problem är att motverka det mångetniska samhällets utbredning.

elva-inbrott-norrtalje

Ett problem som växer snabbt i kommunen är det stora antalet villainbrott. De utförs av diverse kringresande sällskap vilket lokalmedia och myndigheterna försöker dölja. Det är i stort sett inga etniska svenskar som begår brott av den här typen.

Förra veckan begicks fem inbrott i tätorterna Rimbo och Hallstavik. I går begicks sex inbrott i villor i centrala Norrtälje. Det är elva inbrott på ca en vecka. Vid ett tillfälle kunde ett vittne se tre personer springa från en av villorna, men det finns inga uppgifter om signalement.

Även i andra dela av landet utsätts medborgare för denna grovt kränkande brottslighet utan att politiker eller media förklarar vad eller vilka som ligger bakom, eller hur man ska komma tillrätta med de ökande inbrotten.

Som vanligt är det vanliga hederliga medborgare som kommer i kläm när politiker ska leka godhetsapostlar och släppa in hela världen i vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s