Det sjuka Sverige: 88-årig kvinna brutalt rånad i sitt eget hem

Idag rånas åldringar på löpande band. Det krävs ganska mycket alienering från det svenska samhället och brist på empati för att ge sig på och råna de absolut svagaste människorna i vårt samhälle, de försvarslösa åldringarna.

Varje dag får vi höra talas om mer eller mindre grova övergrepp på hederliga medborgare som råkade befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt. Det är inte bara på gatorna som medborgare faller offer för brutala rånarligor, det sker även i hemmen.

I går blev en 88-årig kvinna överfallen och rånad i sitt eget hem. Det var i Stureby i södra Stockholm, ett område som förfallit mycket snabbt på kort tid, som brottet ägde rum. Kvinnan som bor i en villa hade förmodligen lagt sig för att sova när fyra män bröt sig in i huset strax före midnatt. När de upptäckte kvinnan höll de fast henne i sin säng medan de letade igenom hela huset efter något att stjäla.

När Fria Tider pratar med polisen så vet de inte vad som blivit stulet. Efter att gärningsmännen lämnade platsen kunde kvinnan kontakta en släkting som kom till henne och hjälpte till. Man behöver inte tvivla en sekund på att kvinnan chockades svårt av det brutala inbrottet.

När Fria Tider ringer till stationsbefälet P-O Göthberg i Västberga säger han att gärningsmännen hade mörka kläder och att det inte finns något annat att gå på. Det är tveksamt om det är med sanningen överensstämmande.

varg_gyllander_svd

Polismyndighetens regelmässiga mörkande av signalement gör att vi redan nu kan konstatera att gärningsmännen inte var etniska svenskar.

Brott av det här slaget ska inte förekomma i vårt land. Att de ändå förekommer och blir allt mer brutala beror på att politiker och media inte bryr sig om konsekvenserna av invandringspolitiken. Några mord här, några våldtäkter, där lite rån och misshandel, inbrott och annat är vad vi få leva med anser de.

En dag ska politikerna ställas till svars för vad de ställt till med. Då ska alla offer för invandringspolitiken kräva skadestånd för sina lidanden och se till att politikerna bestraffas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s