Det sjuka Sverige: Nytt överfall på ensam tjej

Är Sverige det sjukaste landet i världen just nu? Följt av Tyskland och några till? Sverige och Tyskland har en så likartat syn på politiken att man kan vara ganska övertygad om att makthavarna har konfererat om att samordna sin politik. De stora medierna har också en liknande agenda om att tysta ned invandrarrelaterade brott. Även om inte finns några tydliga diktat, så finns det riktlinjer de går efter för att dölja brottslighet och andra problem som är relaterade till invandringspolitiken.

Det har vi sett flera bevis på under hela januari, inte minst när det gäller massövergreppen på unga kvinnor som skett i många städer där det finns stora grupper nordafrikanska invandrare.

Varken svenska eller tyska kvinnor kan längre gå ut ensamma och för att vara riktigt trygga måste de ha manligt sällskap. En ny orientaliserad och muslimsk livsstil tränger sig på i vårt land och ändrar våra beteendemönster. Vår tidigare frihetsliga livsstil där vi klädde oss som vi ville, gick ut vilken tid på dygnet vi ville och gick ut ensamma eller i grupp är nu allvarigt hotad.

Alla massöverfall på ensamma kvinnor bevisar det.

I torsdags eftermiddag var en tjej i mellanstadieåldern på väg hem från skolan i Säffle och gick på bron som går över Byälven. Då kom ett gäng killar i 20-årsåldern fram till henne och började fysiskt ofreda henne. De började med att tafsa på henne och slutade med att sparka och sedan knuffa henne så att hon slog huvudet i broräcket när hon föll.

Hon lyckades slita sig loss och sprang chockad hela vägen hem.

Flickan polisanmälde händelsen och flickans mamma uppger till lokalmedia att angriparna talade ett språk som hon inte förstod. Mamman varnar nu andra föräldrar för att låta sina barn gå ensamma.

Polisen har lagt locket på och det finns inga uppgifter om övergreppet i deras händelserapportering. Om inte media skulle skriva om fallet hade det aldrig kommit till allmänhetens kännedom i det totalitära Sverige.

kod_291

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s