Nytt boende för ensamkommande i Tierp #asylkaos

Många hoppas och tror att invasionspolitiken kommer att bli bättre efterhand när politikerna tvingas sansa sig för att vi fått så många problem i landet. Den röd-gröna regeringens minskning av antalet migranter från 10 000 i veckan till ca 1 000 i veckan inger hopp, tänker en del.

I själva verket kommer vansinnet att fortsätta och oavsett om det kommer 10 000 eller 1 000 i veckan så är varje migrant från tredje världen en migrant för mycket. Vi måste komma ned till 0 och vi måste skapa ett repatrieringsprogram så att de åker hem igen. I väntan på det fortsätter politikerna i hela landet att öppna nya asylbonden och låta landet förfalla ännu mer. Och medan politikerna fortsätter sin destruktiva politik måste svenska folket aktivera sig och börja försvara landet.

skarplinge_tierp_asyl

Nu är det Tierps tur att drabbas av ännu ett asylboende. I morgon den 26 januari hålls ett möte i Ol Andersskolan där röd-gröna politiker ska informera om att ett nytt asylboende snart öppnar.

De som håller i mötet är kommunstyrelsens ordförande Bengt-Olov Eriksson (S), Jonas Nyberg (S) och Kenneth Gunnarsson (MP).

De kommer att hålla anföranden och skryta över att kommunen påtvingat invånarna migranter sedan 2007. Nu vill de fortsätta på den inslagna vägen och öppnar snart ett asylboende i Skärplinge. De kommer att sätta upp baracker av något slag som ”ensamkommande” ska få bo i. Boendet kommer att inhysa ca 20 personer när det står klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s