Nöjesparken Gröna Lund i Stockholm anställer nyanlända #asylkaos

Nöjesparken Gröna Lund är idag är en anläggning som främst lockar människor från de invandrartäta förorterna i Stockholm och turister från andra delar av landet som inte förstått det meningslösa i att besöka anläggningen.

Nu har man från företagets sida bestämt sig för att anpassa personalstyrkan efter publiken. Det innebär att man kommer att samarbeta med arbetsförmedlingen och försöka göra personalstyrkan ännu mer mångetnisk.

grona_lund_djurgarden

Ida Troive på Gröna Lund säger:

Jag ser också fram emot att få välkomna flertalet nyanlända bland våra medarbetare. Dessa människor sitter på en fantastisk livserfarenhet och dessutom får vi medarbetare som talar flera olika språk, vilket är en enorm tillgång för oss i våra gästmöten.

Sverige är fantastiskt land. Ett land där man systematiskt överger den egna befolkningen på alla områden och ger migranter stora fördelar och förturer till allt.

Det kan omöjligen finnas ett sjukare land någonstans i världen.

4 kommentarer på “Nöjesparken Gröna Lund i Stockholm anställer nyanlända #asylkaos”

  1. Stämmer det verkligen att det mest är invandrare som besöker Gröna Lund numera? Ja, det skulle i och för sig inte förvåna mig.

    Gilla

  2. Själv är man invandrare som är uppvuxen i Sverige och känner massa andra utlänningar som är uppvuxna här, och flertalet av dessa kämpar hårt för att få komma in i arbetslivet (om de ens kommer in någon gång).
    När man läser sådant funderar man vart Sverige är på väg.
    Och snart funderar man om man ska börja rösta på SD som hittills inte stått en nära. Men slutar inte Sverige importera massa salafister så kommer en stor del av hos andra och tredje generationens invandrare att vända hos till SD!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s