Var femte 16-åring är ”ensamkommande”, hoten mot Sverige akuta #asylkaos

Idag skrev Karl-Olof Arnstberg en tankeväckande text där han tittade lite på den demografiska situationen i Sverige och Europa. Med tanke på att de flesta som kommer idag är muslimer så ser läget ut så här:

”I södra Frankrike är 30 procent av barn och ungdomar under 20 år muslimer. I Nice, Marseilles och Paris är siffran så hög som 45 procent. I östra Frankrike finns det nu fler moskéer än kyrkor. I Holland är femtio procent av alla som föds muslimer. År 2027 kommer var femte fransman att vara muslim. I Belgien är 25 procent av befolkningen muslimer och 50 procent av alla nyfödda muslimer. År 2025 är en tredjedel av alla barn som föds i Europa muslimer. I Storbritannien finns ett åttiotal inofficiella domstolar som praktiserar sharia. År 2050 är Tyskland en muslimsk stat.”

Sverige och övriga Europas ödesfråga är det demografiska hotet. Våra egna låga födelsetal är större än själva hotet från massinvandringen eftersom vi går under om vi inte reproducerar oss. Trots att nativitetsfrågan är den viktigaste av alla frågor så är det ingen organisation och inget parti som driver frågan hårt. Det är en skam.

trebarnsfamilj
Vi behöver öka antalet stabila familjer inom medelklassen och öka nativiteten rejält om vi ska överleva.

Karls Olov Arnstberg föreslår några åtgärder och skriver:

Som avslutning ska jag frångå min allmänna inställning, att som forskare inte komma med lösningsförslag. Läget är emellertid på tok för allvarligt för att jag bara ska lämna frågan. Nedan tio punkter som dessvärre ligger ljusår från den politik som bejakas i Sverige. Du som klassar det här är högerextremistisk goja eller fantasier, gå i svaromål. Visa att jag har fel. Inget skulle göra mig gladare.

1) Sluta importera muslimer. Bara sluta!

2) Familjepolitiken måste superprioriteras och inriktas på att få svenska kvinnor att föda fler barn.

3) Död åt den extrema svenska individualismen! Ensam är inte stark.

4) Sluta mobba vita män, det är de som är bäst på att bygga den samhällstyp som de flesta vill leva i.

5) Feminister, byt kurs! Med nuvarande ideal blir inte tillräckligt många barn gjorda.

6) Sluta hjälpa världen. Hjälp istället Sverige. Importera kristna och buddhister, undvik minoriteter, eftersom de prioriterar diasporiska gemenskaper.

7) Bryt med EU och bejaka nationen och patriotismen. Ett folk måste vara stolt över sig själva och sitt land.

8) Sänk skatten och förhindra brain drain. Höga skatter och krympande välfärd är en katastrofal combo. Om inte Sverige klarar att behålla sin kreativa kompetens är det tack och adjö till välståndet.

9) Sluta med den postmoderna minoritetspolitiken. Det är majoritetens intressen som ska bejakas (kallas demokrati).

10) Rösta aldrig på politiker som sätter internationella intressen framför det egna folkets.

De finns flera saker som är viktiga att hålla i minnet. Det första är att man måste förstå att situationen är alarmerande, att den låga nativiteten är ett akut hot mot vår överlevnad. Om man väl förstår att läget är allvarligt och måste åtgärdas så måste man hitta vägar till lösningen. Arnstberg ser mörkt på framtiden för oss svenskar, men det behöver verkligen inte vara mörkt.

Men det förutsätter att vi ändrar våra beteenden. Det finns lösningar, men det kräver en del av medborgarna. Vi måste ändra på den livsstil vi ägnat oss åt de senaste 40 åren när vi övergav familjerna och börja leva mera dekadent, ansvarslöst.

Vi måste börja tänka mer etniskt. Etniska svenskar måste hålla sig till etniska svenskar och förstärka kontakter och nätverk till medlemmar av den egna folkgruppen.

Vi måste börja anpassa oss till att få kvinnor att föda barn tidigare än idag och föda fler barn än vad vi gör idag.

Vi måste sluta med karriärinsatser för intelligenta kvinnor och istället uppmuntra dem att föda fler barn.

Familjerollerna bör ändras så att kvinnor kan vara hemma lättare och längre med sina barn, antingen så länge de önskar eller tills de uppfyllt reproduktionskvoten på tre barn.

All undervisning i skolor ska inrikta sig på att förbereda ungdomar på att bilda familj, inte på att leka världsförbättrare och godhetsapostlar som fyller upp Sverige med främlingar.

Nu till det viktigaste som kan ändra på situationen i Sverige.

Vi behöver fler organisationer. Alla normala människor vill vara med i något socialt sammanhang. Därför behöver det startas organisationer som fungerar som kontaktnät för ungdomar i olika åldersgrupper och hjälper dem att hitta rätt i tillvaron så att de kan förbereda sig för sina framtida roller som familjefäder eller mödrar.

Vi behöver också återinföra värnplikten och göra den till en uppfostringsanstalt för ungdomar som ska bli vuxna män och ta ansvar för sina egna liv och för samhället. Den bör vara obligatoriskt för män och som komplement kan det finns någon form av frivillig verksamhet för kvinnor, som är anpassade för dem. Där måste fostran också inriktas på familjen och på att försvara folket.

Anledningen till att vi behöver få in svenska folket i olika organisationer är att vi måste stärka sammanhållningen svenskar emellan och att när svenskarna får ett bredare socialt umgänge så blir de också tryggare i det farliga mångetiska Sverige som sedan ska avvecklas helt och hållet.

I stort sett alla sociala organisationer för svenskar bör ha en medvetenhet om det demografiska hotet och på alla sätt uppmuntra familjebildning och i tanke eller handling stödja flerbarnsfamiljer som måste få högre status i samhället. Det är särskilt den utrotningshotade medelklassen som behöver öka sin nativitet extra mycket.

Vi behöver inte bara fler organisationer, vi behöver organisationer som bedrivs absolut seriöst och professionellt av människor som har yrkesmässig koppling till de organisationer de bör vara med och leda.

Det finns idag folk överallt inom de invandringskritiska leden som är kapabla att ta på sig sådana uppgifter. Ett dilemma vi ännu inte har löst är hur personer och organisationer med olika syn på vissa detaljfrågor ska kunna närma sig varandra och samarbeta om det viktigaste, som är nativitetsfrågan och återvandringsfrågan, två frågor vi aldrig kan komma undan oavsett vilka olikheter vi har i övrigt. Det bästa är om folk kan överge mindre viktiga principer för att stärka opinionsbildningen i de viktigaste frågorna, de som handlar om vi ska överleva eller dö.

Det går inte bara att blogga, twittra och facebooka. Det behöves fler sociala nätverk där folk träffas, umgås och utvecklar tankar som kan resultera i något konkret som bidrar till att ta tillbaka vårt land.

Vi behöver alltså fler organisationsbyggare.

En kommentar på “Var femte 16-åring är ”ensamkommande”, hoten mot Sverige akuta #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s