Täby ökar antalet ensamkommande med 800 procent #asylkaos

Täby är en ganska välmående kommun norr om Stockholm. Man kanske kan jämföra den med Vellinge. Täby har tagit emot få asylsökande tidigare, men 2015 ökade man mottagningen kraftigt.

Förra året blev Täby Park hotell asylboende med 500 platser vilket väckte många reaktioner. Många trodde nog i sin naivitet att det kanske tar slut sedan, att inga fler kommer. Att tro det är verkligen naivt. Politikerna har nämligen bestämt sig att Sverige ska fyllas upp med migranter från tredje världen tills landet kollapsar eller tills svenskarna bara är en liten folkspillra i sitt eget land.

Koloniseringen av Sverige kommer att fortgå ända till svenska folket överger sin bekvämlighet, reser sig ur soffan och börjar försvara sitt land. Beräkningar som gjorts visar att svenskarna kan vara i minoritet i sitt eget land redan om tio år.

Efter förslag från den maffialiknande organisationen Migrationsverket som kontrolleras av Anders Danielsson kommer Täby öka sin mottagning kraftigt.

Även om antalet ensamkommande är lägre än övriga asylsökande så är de ändå för många. De kommuner som tilldelades ett visst antal platser för ensamkommande 2015 fick sedan betydligt fler än de räknade med. Förra året, 2015, planerades 37 till Täby, hur många som verkligen kom är oklart. Nu planerar man för 301 ensamkommande detta år.

thomas_nilsonne
Thomas Nilsonne vill öka mottagningen
av migranter från tredje världen till Täby

Många kommuner satsar på ett mutsystem där man låter familjen inhysa ensamkommande mot betalning för att underlätta placeringen av dem.

Moderaten Thomas Nilsonne är en av arkitekterna bakom mottagningen av migranter från tredje världen till Täby och säger att kommunen nu är rustad för att ta emot många fler än förra året.

Kommunen kommer också att öppna fler HVB-hem för att klara mottagningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s